Haberler

Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'e bomba bir isim dahil oldu. Birçok başarılı yapıma imza atan sinema ve tiyatro oyuncusu Altan Erkekli, Ernest Cassel karakteriyle Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu Bülent İnal'ın başrolünde olduğu Payitaht Abdülhamid, reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'e bir bomba oyuncu daha katıldı. Afili Aşk, Yalan Dünya, Dengi Dengine, Bir İstanbul Masalı gibi bir çok başarılı yapıma imza atan sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Altan Erkekli, 135. bölüm itibarıyla diziye dahil oldu.

Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu

ERNEST CASSEL KİMDİR?

İngiliz Kralı'nın yakın dostu Alman maliyesinin danışmanı olan Cassel, daha önce Mısır'da görev yapmış, kendi şirketleri adına bir sömürü sistemi kurmuştur. Şimdi Sultan Abdülhamid'in karşısına yatırımcı olarak gelecektir.

Usta oyuncu Altan Erkekli, Payitaht Abdülhamid'e dahil oldu

Osmanlı'nın yeni bir mali düzenle yıkılabileceğini düşünür. Bu yüzden de müttefikler edinecektir. Karizmatik, son derece şık ve dünya siyasetine hakim birikimli bir karakteri canlandıracak olan Erkekli, diziye damga vuracak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Altan Erkekli Bülent İnal Haberler

500

Yorumlar (7)

Coni:

hey yavrum be dizide dunyayi fethediyo abdulhamid ahahahahah

5
18
yanıtYanıtla
Mehmet:

Çok güzel bir dizi Cuma akşamları Trt 1 de Çıkıyor Tarihi ve Kurgulama anlatım Kısmını Osmanlı ve Türk Ruhunu çok güzel izleyiciye aktarıyorlar Çok hakikatli bir dizi İzlemenizi tavsiye ederim.

16
6
yanıtYanıtla
Ahmet s:

Harika bir dizisuper

19
2
yanıtYanıtla
efsanenen:

millete gaz veren bir filmmm :-9

4
6
yanıtYanıtla
IQ:

tam malum kesimin IQ suna uygun bi dizi. ahahahahaha. abdül yahudilere rest çekiyo. bi ingilize bi fransıza yermisin yemezmisin. tabi en çok toprak kaybeden hükümdar olma özelliği malum kitleden saklanıyor. ittihatçılar yaptı hülooooğğğğğğ. abdülümüze darbe yaptılar hüloooğğğğğ

4
0
yanıtYanıtla
Afy:

Kimin IQ su düşük yazınla görüyoruz. Osmanlı Düşmanları.

yanıt0
yanıt0
Berber reşo:

Kim lan bu bülent büyükbabayla erkek altan değilmi bunlar birileri kılıç çekse kaçacak delik ararlar hehhe hehhee

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title