Haberler

Ünlü Model Kate Moss, Mert Alaş'a Striptiz Yaptı!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş, ünlü model Kate Moss'un striptiz yaptığı anların fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden fotoğraf sanatçımız Mert Alaş zaman zaman sosyal medya hesabından son derece ilginç paylaşımlarda bulunuyor.

Ünlü Model Kate Moss, Mert Alaş'a Striptiz Yaptı!

BEĞENİ VE ÖVGÜLERİNİ SUNDU

Renkli dünyanın pek çok ünlü ismi ile çalışma fırsatı bulan ve zaman zaman yaptığı paylaşımlarla bu çekimlerden en özel kareleri takipçileriyle paylaşan Mert Alaş bu defa da takipçilerini beş yıl öncesine götürdü ve ünlü model Kate Moss ile yaptığı bir çekimden kareler paylaştı. Striptiz adını verdiği çalışmasını hesabından paylaşan Mert Alaş, yıllar geçse de güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Kate Moss'a beğenilerini ve övgülerini sunmaktan da geri durmadı.

Ünlü Model Kate Moss, Mert Alaş'a Striptiz Yaptı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Mert Alaş Kate Moss Haberler

500

Yorumlar (12)

Ulan biz de yaşıyoz be:

Millet yaşıyor yav biz daha 24 yaşında 1 kızla takılamıyalım adam dünyayı götürsün.Sonra da ben niye hep intihar etmeyi düşünüyom oluyo :(

13
13
yanıtYanıtla
HERSEY PARA DEĞİL:

BN 30 YAŞINDAYIM HİÇ YOK OLMASINDA KISKANIYORMUYUM BUNLARI HAYIR. ÖNEMLİ OLAN İNTİHARI DÜŞÜNMEK DEĞİL ALTTAKİLERE BAKARAK KARANLIĞI KALDIRMAK ;)

yanıt8
yanıt1
ADNYZNKİİ:

bende denedim olmadı. . neyse ben kahveye kaçtım. piştiye hoşafına. . . sahil kıraathanesi

yanıt4
yanıt0
ULAN DEMEEEE:

demek ki ot geldin çimen gidiyorsun evlat. .

yanıt7
yanıt6
KESKÎN KILIÇ:

Bunların yaptığı ortak ve bencil çıkarkara dayalı ticarı amaçlı bir davranıştır. Ne sosyal, ne medeni nede ahlaki bir davranıştır. Insanlığada katkı sunan hiç bir tarafı yoktur.

22
1
yanıtYanıtla
CONI:

Ulkemizin gururu !

9
13
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Ne kadar az yorum o kadar doğru haber.

7
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Tovbeeeeee

2
2
yanıtYanıtla
Kate moss:

Çıktı foss

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU ADAM BUNLARIN HEPSİNİ YİYOR ARKADAŞLAR

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title