Haberler

Türk yapımı dizi ve filmleri platformdan kaldıran Disney Plus'a Şahan Gökbakar'dan tepki: Özür dilerim

Güncelleme:

1 yıl önce Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Disney Plus, ani bir kararla platformdaki Türk yapımı dizi ve filmleri kaldırdı. Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik 7' adlı filminin de olduğu orijinal Türk yapımlarını platformdan kaldırmasına ilişkin tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı. Gökbakar "Kendimi mahcup hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum."dedi.

2019 yılının sonunda yayın hayatına başlayan ve tam bir yıl önce Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Disney Plus, aldığı ani kararla platformdaki tüm orijinal Türk yapımlarını kaldırdı. Halihazırda çekimi devam eden ve yayınlanacağı açıklanan içeriklerin ise akıbeti bilinmiyor. Recep İvedik serisinin de yayından kaldırılması Şahan Gökbakar'ı da sinirlendirdi.

"KENDİMİ MAHCUP HİSSEDİYORUM"

Takipçilerinden özür dileyen Şahan Gökbakar, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Disney Başkanı Bob Iger Bey'in aldığı kararla strateji değişikliği yapmışlar. Ve birçok ülkede yerel içerikleri platformdan atmışlar. 'Atmışlar' diyorum çünkü bizim de bir hafta önce haberimiz oldu. Bob Iger'in aldığı bu karara Disney+ Türkiye yönetiminin de çok üzgün olduğunu yakından biliyorum. Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca bu platformdayız diye Disney+'ya üye olduğunun farkındayım. Ve kendimi mahcup hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum. Böyle bir kararı bu kadar keyfe keder, seyircisine tek açıklama yapmadan alan ve üyelerini bu kadar umursamayan Disney Plus'ın yaptığını çok yanlış buluyorum. 5 yıl boyunca sadece Disney'de olup yayınlanmamak ve seyircimden uzak kalmak benim için kabul edilebilir değil. Mutluluğum Disney gibi bir platformda dünya rekoru kırmış olmamız ve bunun gururu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ve emin olun yakın zamanda yeniden birlikte olacağız. Seyircilerimize saygılarımla.

Türk yapımı dizi ve filmleri platformdan kaldıran Disney Plus'a Şahan Gökbakar'dan tepki: Özür dilerim

Türk yapımı dizi ve filmleri platformdan kaldıran Disney Plus'a Şahan Gökbakar'dan tepki: Özür dilerim

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Recep İvedik 7 Şahan Gökbakar Sosyal Medya Disney Plus Türkiye Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

DİYARBEKİR:

seni bu millet zaten çizdi artık disney değil seni hollywood bile kurtarmaz

150
49
yanıtYanıtla
Atilla Han:

sen izleme ulan

yanıt23
yanıt52
sade vatandaş:

kendi adına konuş milletin ne düşündüğü seni alakadar etmez millet çizdi diye laf etmek haddine değil

yanıt11
yanıt17
mahmut:

Disney PPlus Türk filmlerine ambargo koyuyo ve Türkiye den para kazanmayı amaçlıyor ??? Mankurtlaşmış kafalar bunlara para verir. Ama biz vermeyiz. İzlemeyin almayın

89
7
yanıtYanıtla
esrefpasali:

para kazanmadan is yapan varmi? hizmet istiyorsan karsiligini vereceksin, bedava ne var?

yanıt10
yanıt29
Ütopik Yorumcu:

Zaten netfilix varken çok fazla ilgi görmüyor. haber olmak için böle bir karar almışlar muhtemelen

12
5
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bu yuzden saga sola saldırıyon ya.gundemden dustu,artık ızlenmıyor.

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

zaten fılm dıyenenın aklına sasarım.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title