Haberler

Songül Karlı'dan yıllar sonra gelen itiraf: Otobüste arkamda duran adamın elle tacizine uğradım

Güncelleme:

Sinan Çalışkanoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan Songül Karlı, seneler sonra bir itirafta bulundu. Yıllar önce annesiyle bindiği otobüste arkasındaki adam tarafından elle tacize uğradığını açıklan Karlı, "Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı. Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini, çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar" dedi.

Ünlü türkücü ve sunucu Songül Karlı, oyuncu ve sunucu Sinan Çalışkanoğlu'nun YouTube kanalına konuk olarak gelen sorulara yanıt verdi.

"OTOBÜSTE ELLE TACİZE UĞRADIM"

"Minibüste başınıza ilginç bir olay geldi mi?" sorusuna Karlı, "Minibüste değil ama otobüste geldi. Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, arkamda duran bir adamın elle tacizine uğradım. Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı. Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini, çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar. Bun da sosyal medyanın etkisi çok. Eskiden insanlar, böyle bir şeyi görse bile sesini çıkarmaz, görmezlikten gelirdi. Şimdi insanlar, böyle durumlarda birbirini koruyor ve birbirlerine destek oluyorlar." diye cevap verdi.

"BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARIMI SİLDİRECEĞİM"

"Yaza hazırlık var mı? Bikinili fotoğraf paylaşımı yapacak mısınız?" sorusuna ise Karlı şöyle cevap verdi:

"Öyle bir hazırlığım yok. Öyle de hoş olmuyor artık. Daha önce yayınlanan tüm bikinili fotolarımı da sildireceğim. Konu, bikini giyip giymemek değil. Tabii ki tatilde giyiyoruz ama ben kendi adıma ,bikinili fotolarımın yayınlanmasını istemiyorum artık. Gençler gönüllerince giysin, onlara çok yakışıyor. Her şey, zamanında güzel."

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sinan Çalışkanoğlu Songül Karlı Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

özen66:

sırf gundeme gelmek ıcın

18
3
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

sürekli göğüsleri ile cinsellikle gündem yapmaya çalışıyor. yazık ki ne yazık.

18
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Songül karlı,yılar önce otobüste ellendim,raciz edildim diyor.Sonrada bikini gençlere yakışıyor ama ben tüm bikinili fotolarımı sildireceğim demiş ! Ne kadar birbirine zıt, saçma ve çelişki dolu cümleler.

14
3
yanıtYanıtla
Bilge Tanrıöver :

Boyun kadar çocuğun var dikkat et kendine gel artık Bırak bu magazin dünyasının kirli oyunlarını

14
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Ee napalim gundeme gelmek icin Baska birsey sole

10
1
yanıtYanıtla
Belmondoengin:

Bırakın bu işleri artık, gençleri önünü açın.

9
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sızlerın gecımı bu tur acıklamalarda veya oranızı buranızı açarak gundem olmaktır.yoksa nasıl gecıneceksınız.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title