Haberler

Sinema Filmi Gibi Dizi Seyredecekler

Güncelleme:

'Benim İçin Üzülme'nin iki oyuncusu Tansel Öngel ve Fulya Zenginer: Anlatacağımız hikaye insanların yüreğine dokunacak.

Başrollerini Tansel Öngel ve Fulya Zenginer'in paylaştığı 'Benim İçin Üzülme', bugün atv'de başlıyor. Aşkın; ayrı dil ve kültüre sahip olan insanları bile buluşturabileceğini ortaya koyan dizide; Fulya Zenginer 'Buke' adında Doğulu bir genç kızı canlandırırken, Tansel Öngel ise 'Karadenizli Niyazi'yi oynayacak. Yaz aylarından beri Artvin'in Hopa ilçesinde çekim yapan oyuncularla; yeni dizilerini ve bu diziden beklentilerini konuştuk.

Dizide farklı kültürlere ait iki gencin aşk hikayesi ekrana taşınacak. 'Niyazi' ve 'Buke'den biraz bahseder misiniz?

TANSEL ÖNGEL: Dizide 'Niyazi' adında, Hopalı bir balıkçıyı oynuyorum. Daha önce oynadığım karakterlere benzemiyor, bu da beni heyecanlandırıyor.

FULYA ZENGİ- NER: 'Buke' adında bir Kürt kızını oynuyorum. Henüz 20'li yaşlarında, çekingen, naif ama bir o kadar da güçlü bir kız. Babasına düşkün... 'Niyazi'yi çok seviyor ve sevgisi için göze alamayacağı şey yok!

ŞİVELİ OYNAMAK ZOR!

Rollerinize hazırlanırken şive çalıştınız mı?

T.Ö.: Evet, Haziran'dan beri çalışıyorum. Benim için çok keyifli bir süreç bu; çünkü Lazca öğrenmeye de başladım. Aynı zamanda benim için bir ilk. Kazım Koyuncu ile sevdiğim Lazca'yla şimdi iç içeyim...

F.Z.: Ben de hala çalışıyorum.

Şiveli oynamanın zor yanları var mı?

T.Ö.: Var, tabii ki... Bu şiveye yabancı insanların, diziyi zorlanmadan takip edebilmesi için dilinizi yumuşatmanız gerekiyor. Bu da ancak bir danışmanın ve yönetmenin kontrolünde olabiliyor çünkü gündelik şiveyi kullanıp sonrasında bunu diziye uygulamak zor. Dil danışmanımız ve aynı zamanda oyuncu arkadaşım Şevket Çapkınoğlu ile sürekli birlikteyiz. Gece yarısı arayıp "Ağabey, bu nasıl söyleniyor?" diyorum; o da her soruma bıkmadan, usanmadan cevap veriyor. Aramızda Lazca konuşmaya bile başladık.

F.Z.: Ben teknik oynayan bir oyuncu değilim, duyguyu hissedip oynarım. Arada bir 'Şivem kaydı mı?', 'Doğru oldu mu?' diye kendimi dinliyorum. O sırada da duygudan biraz çıktığım oluyor; ama sonra toparlıyorum.

İMKANSIZ VE GERÇEK AŞK

Dizide iki gencin arasında yaşanan imkansız bir aşk mı?

T.Ö.: Her aşk imkansız değil midir zaten? Bizim dizimizde de bir sürü imkansız durumlar var.

F.Z.: O imkansızlıklardan çokça izleyeceğiz diyebilirim; ama saçma sebepler değil bunlar. Gerçekten zorlu bir yol 'Buke' ile 'Niyazi'nin yolu ama tamamıyla gerçek ve olası.

Birçok dizi, wyeni yayın döneminde ekrana geldi. Sizce 'Benim İçin Üzülme' onların arasından nasıl sıyrılacak?

T.Ö.: Bizim hikayemiz, insanların yüreğine dokunacak ve daha önce hiçbir televizyon dizisinde işlenmemiş bir konuyu ele alacak. Ayrıca harika bir coğrafyada, Tanrı'nın insanlara hediye ettiği cennet gibi mekanlarda çekim yapıyoruz. Her kare sinema filmi gibi çekiliyor. İzleyici sinema filmi gibi bir dizi seyredecek.

F.Z.: Katılıyorum. Dizi, farklı senaryosu, yüksek bütçe ayrılmış tekniği ve azimle çalışan ekibiyle öne çıkacak. Bence dizimizin birçok artısı var.

BALIKÇILAR ARKADAŞIM

Çekimleriniz Karadeniz'de sürüyor. Peki, orada set dışında neler yapıyorsunuz?

T.Ö.: Yaklaşık iki aydır, bir balıkçı barınağında yaşıyorum ve bir sürü balıkçı arkadaşım oldu. Onlar ağ örerken, işin inceliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Başından beri bana sevgiyle yardım ediyorlar. Hepsinin çok derin ve çok güzel hikayeleri var. Bu hikayeler, beni çok etkiliyor. Ayrıca fırsat buldukça, cennet gibi yaylalarda çadır kurup kamp yapıyorum.

F.Z.: Halkın bize olan ilgisi, sevgisi üst düzeyde. Çevremdeki herkesle arkadaş olduk. Çekim dışında da burada olduğum için mutluyum...

#Sayfa#

ÖZEL HAYATIMIZ FEVKALADE DEĞİL!

Peki, bu kadar yoğun bir tempoda çalışırken özel hayatınıza nasıl vakit ayırıyorsunuz?

T.Ö.: Bazen günde 12 saat çalıştığımız oluyor. Bu nedenle de özel hayatımız hiçbir zaman fevkalade olamıyor.

Sizleri işiniz dışında ekranda göremememizin bir sebebi var mı?

T.Ö.: Kimseden kaçmıyor, sakin yerleri tercih ediyorum.

F.Z: Bu konuyla ilgili olarak "Her şey kontrolüm altında" diyorum.

DİZİDE KİM HANGİ ROLDE?

NİYAZİ AVCIOĞLU (TANSEL ÖNGEL) 33 yaşında. Bekar... Çocukluk arkadaşı Harun ile beraber sahibi oldukları teknede balıkçılık yapıyor. Çalışkan ve mert bir adam. Ailesine çok düşkün...

HARUN KILIÇOĞLU (EREN HACISALİHOĞLU) 33 yaşında. Bekar... Hem ortağı, hem de en yakın arkadaşı olan Niyazi ile beraber balıkçılık yapıyor. Çevresi tarafından çok sevilen bir adam.

BUKE (FULYA ZENGİNER) 24 yaşında. Çok güzel bir Kürt kızı... Babası Davut ve amcasının oğlu Şiyar ile beraber Hopa'ya çay toplamak için gelmiş mevsimlik işçi. Harun, Niyazi ve Şiyar'ın aşkı.

IRMAK (SELİN ŞEKERCİ) 25 yaşında. Zengin işadamı Atilla'nın kızı... Tedavi olmak için gittiği İngiltere'de, Sinan'la tanışmış. Dış görünüşü ve tavırları, zengin şımarık bir kızı andırmakta ama sempatik biri.

RESUL KILIÇOĞLU (RANA CABBAR) 60 yaşında. Harun, Bahar ve Fehime'nin babası... Ailesine ve etrafına karşı otoriter. Aynı zamanda muhafazakar bir adam... Nalbur dükkanı var.

ŞAHİN YILMAZ (ÜNAL SİLVER) 57 yaşında. Rizeli maden kralı. Sonradan zengin olmuş, özgüveni yüksek, baskın karakterli, özellikle iş hayatında sert ve acımasız. Tek zaafı çok sevdiği karısı Bahar...

BAHAR YILMAZ (ÖYKÜ ÇELİK) 27 yaşında. Şahin Yılmaz'ın ikinci karısı... Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu... Hobisi fotoğraf çekmek olan çok güzel genç bir kadın.

DAVUT (NECMETTİN ÇOBANOĞLU) 55 yaşında. Hopa'da mevsimlik işçi... Çalışkan, görmüş geçirmiş bir adam. Hayattaki tek varlığı kızı Buke. Yeğeni Şiar'ı da çok seviyor.

#Sayfa#

İLK BÖLÜMÜN KONUSU

'NİYAZİ', 'BUKE'Yİ İSTEMEYE GİDİYOR

Genel Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül Yönetmen: Serkan Birinci Hikaye: Mahsun Kırmızıgül

Çocukluk arkadaşı Niyazi ile Harun, Doğu Anadolu'dan Karadeniz'e mevsimlik işçi olarak gelen Buke'ye aşık olurlar. Harun aşkını Niyazi'ye defalarca söylemiş, Niyazi de arkadaşı üzülmesin diye aşkını ondan hep saklamıştır. Ancak Harun'un bilmediği bir gerçek daha vardır: Buke de Niyazi'ye aşıktır ve iki aşık bir süredir buluşmaktadır. Harun, bunu öğrenince deliye döner ve bundan böyle iki kan kardeş birbirlerine düşman olurlar. Niyazi'nin annesi ise Buke'yi ezelden beri istememektedir ama Niyazi hem kan kardeşini, hem de annesini karşısına alıp Buke'yi istemek için diğer aile üyeleriyle birlikte Doğu Anadolu'ya gider. Ancak orada aileyi acı bir sürpriz beklemektedir. Amca oğlu da Buke'yi istemeye gelmiştir.

atv 20.00

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Benim İçin Üzülme Fulya Zenginer Tansel Öngel Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title