Haberler

Sinan Çalışkanoğlu: Bayramda midemi bozup hastalandım

Güncelleme:

Ekranların sevilen oyuncusu Sinan Çalışkanoğlu, Kurban Bayramı'nda Snob Magazin'e konuştu. TRT'de yayınlanacak 'Hanımağa'nın Gelinleri' adlı filmde rol alan Çalışkanoğlu, film, eski bayramlar, yeni projeleri, ülkede şiddet olayları ve özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, çocukken bayram günü midesinin bozulmasına sebep olay şeyi de ilk kez açıkladı. İşte Çalışkanoğlu'nun o açıklamaları...

'Hanımağa'nın Gelinleri' filmi bayramda TRT'de seyirciyle buluşacak. Filmde; Dilber hanımın, çocuklarıyla bir araya gelmek istediği bayram öncesi aniden rahatsızlanması üzerine yaşananlar anlatılıyor. Bu projeyi kabul etmek ve bu ekibin arasında olmak size neler hissettirdi?

Teklif geldiğinde başta çekincelerim oldu çünkü aşırı sıcakta 12 günde çekilip yetiştirilmesi gereken bir filmdi. Oyuncu kadrosu ve senaryoyu görünce hiç tereddüt etmeden kabul ettim. Özellikle seneler sonra, Cezmi ağabey ile (Cezmi Baskın) karşılıklı oynayacak olmak beni çok heyecanlandırdı. Yapım şirketimiz Medya Fikir Klübü yapımcımız İbrahim Elma'ya ve yönetmenimiz Ali Ayyıldız'a bu projeye beni dahil ettikleri için teşekkür ederim.

Rolünüzden bahseder misiniz?& ;

Rolüm, Muhittin... Çanakkale'de yaşayan (Orada doğmuş büyümüş, Çanakkale şivesiyle konuşan, filmdeki nadir, yerel karakterlerden biri) Klasik üç kağıtçı, dalavereci, definecilik yapan ama aynı zamanda tarih kitaplarından öğrendiği, iki üç eksik, yalan yanlış bilgiyle, turist rehberliği yapan, Türk sinemasında çokça gördüğümüz, çabucak köşeyi dönmeye çalışan biri. Bence filmdeki en renkli karakter. Daha fazla anlatmayım, sürprizi bozulmasın.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Çanakkale Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title