Haberler

Show TV'nin İddialı Dizisi Klavye Delikanlıları Final Yapıyor

Güncelleme:

Show TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Klavye Delikanlıları'nın önce günü değişti, istenilen reyting yakalanamayınca dizi şimdi de final kararı aldı.

Show TV'de büyük umutlarla başlayan komedi dizisi Klavye Delikanlıları reytinglere yenildi. Daha önce de yayın günü değişen Klavye Delikanlıları 2 hafta sonra final yaparak ekrana veda edecek.

REYTİNGLERE YENİK DÜŞTÜ

Çakallarla Dans serisine imza atan yönetmen Murat Şeker ve senarist Ali Tanrıverdi'nin senaryosunu yazdığı Klavye Delikanlıları'nın ekran ömrü kısa sürdü. Ekranlarda farklı bir komediye imza atan Klavye Delikanlıları, reytinglerde başarılı olamadı.

9. BÖLÜMDE EKRANLARA VEDA EDECEK

Klavye Delikanlıları'nın geçtiğimiz Pazar yayınlanan 7. bölümü, Total grubu reytinglerde 14. sırada, AB grubu reytinglerde ise 15. bölümde yer alabilmişti. Yeni gününde de reytinglerde üst sıralara çıkamayan dizi için final kararı alındı. Klavye Delikanlıları dizisi, 2 hafta sonra 3 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek olan 9. bölümüyle erken final yaparak ekrana veda edecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Tanrıverdi Murat Şeker TV Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

HANDE DOĞRU:

KÖTÜ ÖRNEK OLUŞTURACAK SAHNE YOK YA ONDAN BİTMİŞTİR.

10
1
yanıtYanıtla
ARMAĞAN:

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE KALİTELİ BİR DİZİ NASIL BİTER ESPİRİLERİ GÜNCEL ARGOSUZ KÜFÜRSÜZ DİYE BİTİRDİLER DİZİYİ İNSANLAR ZALİMMMMMM İNSANLAR NALLLEEEETTTT :)

8
2
yanıtYanıtla
MEHMET YILDIZ:

BU KADAR SEVENİ VAR DİZİNİN REYTİNGİ YOK DİYE KALDIRIYORLAR SABREDİNDE OLSUN BARİ İLK 13 BÖLÜM BİTENE KADAR DEVAM ETSEYDİ :(

5
2
yanıtYanıtla
Engin yildiz:

Dizileri ancak tembel insan izler isi gücü olmayan birsey üretemeyen toplum izler kimse gücenmesin milleti enayi saniyolar gelismis ülkede böyle bagimlilik yok

2
4
yanıtYanıtla
kral:

gören duyan da derki kendisi sanki yerli motor üretiyor hayret be

yanıt7
yanıt0
VATANTAŞ:

herkes demiş açık saçık bişi yoktu diye. . . aile ile izlenecek dizilerden değildi malesef. iyi olmuş. . . adam gibi dizi izlemek isteyenlere, ailece izlemek isteyenlere SÖZ ve VATANIM SENSİN yeter. . . gerisi boş diizlerin. . .

1
5
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

o sahnede haklısın, hiç tasvip etmedik. . .

yanıt0
yanıt0
kral:

egerki biri digerinin kız arkadasına sarksa her bölümde sevişme sahneleri falan olsa reyting kırardı ama bu kadar cok abazanın oldugu ülkede böyle diziler tutmaz ne güzel işler güçler dizisinden sonra ilk defa dizi takip eder olmuştuk yazıklar olsun.

6
0
yanıtYanıtla
ADEM:

DIZI COK GUZELDI ESPIRILERDE 10 NUMARA NEDEN FINAL YAPTIRILARKI YAZIK OLMUŞ

5
0
yanıtYanıtla
.:

iyi olur.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title