Haberler

Sanatçı Sinan Özen'den Başbakan Erdoğan'a Seçim İçin Destek

Güncelleme:

Sanatçı Sinan Özen, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı sevenlerin, cumhurbaşkanı seçiminde kendisine tekrar destek vereceğini düşündüğünü söyledi.

Tatil için geldiği Rize'nin Çayeli ilçesinde gazetecilere açıklama yapan Özen, Başbakan Erdoğan'ın kendisinin dostu ve hemşehrisi olduğunu belirterek, "Erdoğan'ın başbakanlık dönemi içerisinde Türkiye'de yaptığı hizmetleri hepimiz görüyoruz. Bunlar çok önemli gelişmeler" dedi.

"YENİ BİR OLUŞUM YAPACAĞINA İNANIYORUM"

Türkiye'nin yeni bir sisteme geçmek için hazırlandığını ifade eden Özen, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı, Başbakan Erdoğan için çok önemli. Dolayısıyla Başbakan'ın hem hizmet anlamında hem de cumhurbaşkanlığı seçimi ile beraber yeni bir oluşum yapacağını düşünüyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Yaptıklarını bütün halk olarak ve sanatçı olarak da görüyorum. Bu toplumda yaşayan birey olarak da görüyorum. Ülkesine sunduğu katkılardan dolayı cumhurbaşkanı seçimlerinde aynı teveccühü onu sevenlerin göstereceğini düşünüyorum."

"MURAT GÖĞEBAKAN'A ŞARKI VERMİŞTİM"

Vefat eden sanatçı Murat Göğebakan ile iki ay önce Çorum'da bir konserde birlikte olduğunu anlatan Özen, "En son kendisini orada gördüm. Belli etmemeye çalıştım ama çok üzüldüm. O gün biraz konuştuk, sohbet ettik. Murat son çıkardığı albümde benden bir şarkı istemişti. 'Kapına gül bıraktım' şarkımı Murat son albümünde raks versiyonu olarak çıkardı. Allah mekanını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin" diye konuştu.

Kaynak: Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

ali:

başbakana bir yalaka daha çıktı

26
25
yanıtYanıtla
Köylü mustafa:

Yalaka

26
23
yanıtYanıtla
ayşe:

ekmelettine oy verince yalaka olmayacaktı dimi :) zorunuza mı gittii özgürlük isteyip milletin özgürlüğüne laf eden çapulcular

22
25
yanıtYanıtla
ADANALIYIĞ:

SIZE SON DAKIKA BIR ANKET YAPAYIM :) ((((RTE))) DIYENLER YESIL DIGER DIYENLER TURUNCU

19
26
yanıtYanıtla
dadaş:

Rizeli değil mi? Hepisi aynı. Al birini vur ötekine. Dunyaluk dedikleri Menfaatleri için insanlık namına ellerinde ne varsa her bi şeylerini satarlar. Laz, İmanı az !

31
12
yanıtYanıtla
Vatandasin birivatandasinbiri@salla.com:

Ne kadar rizeli tanidiysam hepsi yamuk. Muteahitleri de oyle. Yillardir bu adami dinlerim ama benim icin bitmistir. Ayrica Rizelilerle Lazlari karistirma. Lazlar oyle yamuk yapmazlar

yanıt0
yanıt0
Muhammed Adak:

2002 den beri en gözde meslek; YALAKALIK

21
9
yanıtYanıtla
gerçekçi:

Afferin sana sinan doğru kararını verdin delikanlı çıktın helal sana gerçekleri söylemek ne akdar acıysa bazıları için sen yinede gerçekleri itiraf et en doğrusu bu inkar etmek olmaz..

7
15
yanıtYanıtla
ZaZa PURIKLİ:

R.T.E

1
13
yanıtYanıtla
BEYTULLAH ÇETİN:

SEVGİLİ SİNAN ÖZEN 1991 YILINDAN BERİ SİZİ DİNLİYORDUM.ARTIK BU DAKİKADAN SONRA BEYNİMDEN BÜTÜN ŞARKILARINIZI SİLECEĞİM BEN SİZİ NİÇİN DİNLİYOR VE SEVİYORDUM BİLİYORMUSUN MEDYADAN UZAK VE SADE YAŞAMINIZDAN DOLAYI BAKIYORUM DA SİZDE TRT BİR PROGRAM YAPABİLİRMİYİM DİYE 25 YILINIZI BIRDEN SİLMİŞSİNİZ ARTIK FACE DEN DE KALBİMDEN DE SİZİ ÇIKARIYORUM...

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title