Haberler

Özlem Tekin: Kesin Şu Sakalları Tiksinç

Güncelleme:

Şarkıcı Özlem Tekin, önceki gün #sakalınıkes hashtag'iyle sakallı Türk erkeklerini Twitter üzerinden topa tuttu.

Ünlü şarkıcı Özlem Tekin, erkekler arasında moda olan sakala "Türk erkekleri birbirinize benzediniz kesin şu sakalları" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı sakallı erkek fotoğrafları eşliğinde şu tweet'leri attı:

"KESİN ŞU SAKALLARI TİKSİNÇ"

"Bütün Türk erkekleri birbirinize benzediniz! kasin şu sakalları tiksenç! yemin ediyorum hiiiiiiç sevmedik berbat görünüyorsunuz böagh"

"ATATÜRK'ÜN ASKERLERİYİZ"

"Sakal ne yaaa hacı mısın hoca mısın diilsen niye sakalın var? Kesin de yüzünüzü görelim benden söylemesi. Hiç olmuyor."

"Atatürk'ün askerleriyiz! Yakışıyor mu kesin onları!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özlem Tekin Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Sapla Saman:

Hanım efendi sapla samanı karıştırmış. Kimse kimsenin askeri değil 1. Sakal sünnettir. 2. Bakımsız erkeler düzgün sakal bırakın 3. Sakala söz söylemeyin. 4. Ayrıca sakal bedene faydalıdır(araştırın) 5.

29
6
yanıtYanıtla
melis:

ya sanane erkek kestirir kestirmez iğrençmiş yahu senin saçına hal ve hareketlerine kimse bir şey diyor mu ki??

26
5
yanıtYanıtla
DOBRA DOBRA:

Senin bu tipin kim bilir kaç kişinin midesini bulandırıyor en azından sakal doğal bir şey, senin o kafandaki renkli renkli saçma sapan şeyler ve vücudundaki değişik dövmeler bunlar. . . . İnsanlar aynaya bakmadan eleştri yapıyor şarkıcılık tutmadı ona buna laf atarak gündeme gelmeye çalışıyor görüntü kirliliği :)

23
5
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

sen kendin kel ol sacina igrenc seyler as kadinligi igrenclestir sonra erkelere soz soyle.sana ne igrenc sensin.Allah sakali neden yaratti peki?cokda yakisiyor.kiz gibi yuz nedir ya.

23
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen bi saçlarına bak :D

12
1
yanıtYanıtla
ne alakası var kamil.:

aynada kendine bakıyormusun sen ki Atatürkle birde sakalı kıyaslıyor ne alakası var. Kafa Örümcek Adam sünnete uyp sakal bıraktımı Atatürk Düşmanı mı oluyor veya sakalsız olanlar dinsiz mi? Sen ilk önce kadın nasıl olnur onu öğren. Yaşlandıkça sapıtıyorsunuz sen işini yap çeneni açma

11
1
yanıtYanıtla
TİPE BAKKKKKKKKKKK:

SEN O BEYNİNİ ALDIR BENCE MİLLETİN SAKALINI KESTİRMEK SANA MI KALDI . BİR SÜRÜ SAKALSIZ İNSAN VAR GİT ONLARA BAK . ATATÜRK SAKALI YASAKLAMADI SİZ HERKESİ KULLANMAK ZORUNDAMISINIZ CÜMLELERİNİZDE. HM BİDE NERESİ ÜNLÜ LAN BUNUN İLK DEFA DUYUYORUM BU TİPSİZİ

10
2
yanıtYanıtla
sakal ve bıyık:

Sakal bıyık iyidir; kadınlara, yanındakinin erkek olduğunu unutturmaz.

7
3
yanıtYanıtla
angeleri:

ulan ucubeye bak sen önce aynaya bak sonra başkalarında tiksinirsin. . .

9
1
yanıtYanıtla
PARONOYA:

Dün kestim :))

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title