Haberler

Özcan Deniz Genç Sevgilisi İçin Asos'ta Butik Otel Kapattı

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu, yeni filminde başrolü verdiği Ayça Ayşin Turan'a jest üstüne jest yapıyor. 42 yaşındaki Deniz, 22 yaşındaki aşkı için Asos'ta butik otel kapattı.

Özcan Deniz yeni filmi "Sevimli ve Tehlikeli" için çalışmalara tam gaz devam ediyor. "Ya Sonra", "Evim Sensin", "Su ve Ateş" filmlerinden sonra 4. sinema filminde sadece yönetmen koltuğuna oturan Deniz, başrolü verdiği Ayça Ayşin Turan'la da büyük bir aşk yaşıyor. Özcan Deniz, dünyaca ünlü top model Miranda Kerr'e çok benzettiği için başrolü verdiği 22 yaşındaki Turan'a jest üstüne jest yapıyor. İddialara göre sette de ayrıcalıklar tanıdığı güzel oyuncuyla çok mutlu olan Deniz, Asos'ta devam eden çekimlerde aşkına tatil fırsatı sundu.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Bütün ekibi bir otele yerleştiren Özcan Deniz, kendisi ve sevgilisi için ise bir butik otel kapattı. Sevgilisinin rahatça denize girmesi için dışarıdan müşteri alınmasını yasaklatan ünlü şarkıcı, otelin plajını da herkese kapattı. Deniz ve Turan'ın çekimler bitene kadar butik otelde baş başa kalmaya devam edeceği öğrenildi.

YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Ünlü olmamasına rağmen Özcan Deniz'in başrolü verdiği Ayça Ayşin Turan, mutluluktan uçuyor. Deniz yaptığı jestlerle sevgilisinin ayağını yerden kesiyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Miranda Kerr Özcan Deniz Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

parazit gençlik:

dayalı döşeli evin içinde dayar döşer sonra kovar.

86
0
yanıtYanıtla
NEO OSMANLI:

ZENGIN ATINI DAGDAN ASIRIR . FAKIR DUZ YOLDA SASIRIR

35
6
yanıtYanıtla
erhan:

fakirin dişi corba içerken kırılır vay anasını

35
1
yanıtYanıtla
salih:

arkadaş bu sanatçılar her geçen yıl yaşlanacağına gençleşiyor herhalde. adam 1969 doğumlu ama 42 yaşında oluyor nasılsa.

31
0
yanıtYanıtla
y.t:

üzgünüm ama kendisinden 20 25 yaş küçük kızlarla çıkan adama ben başka gözlerle bakmaya başladım. Hadi adamın 1-2 sevgilisi kendisinden küçük olur doğru değil yine ama oldu diyelim. 40 küsür yaşında adam 17. 18 lik çocuk denecek yaştaki kızlarla çıkıyor. . Bunun neresi doğru. . Ali Ağaoğlu 1, özcan deniz 2. bu böyle gider. . Bu çocukların ana babası yok mu sahip çıkacak. . . Asıl ben ona şaşıyorum.

27
0
yanıtYanıtla
defne:

sanki bi filmde oynadın diye star olcaksın kusura bakma da yol verildiğinle ve kullanıldığınla kalcaksın yazık ediyosun kendine bu tiplerle . . . şu Özcan denizi oldum olası beğenmem eğitimi yok tipi yok

20
2
yanıtYanıtla
TÜRKİYE SEVDALISI:

Yakışmadı bu sana hiç Özcan deniz neredeyse kızın yaşında. . . .

20
1
yanıtYanıtla
hasan:

35 yaşımdayım 24 yaşında kız istemeye korkuyorum sapık derler diye bu herifler para var diye çoluk çocukla düşüp kalkıyor bu hükümet nerde alooo hani nerdesiniz lan adaletli vatandaş parası olana sevap fakire günahmı yoksa tüh ulan kalıbınıza başka şeyler derimde andavallının biri dava açar onunla uğraşırız diye yazmıyorum neyse bu ülke hapı yutmuş boşuna vatan millet sakarya türküsü söylemeyin çok pis moral bozarım yoksa neyse böyle devam edin iyisiniz iyisiniz cehennem odunları sizi

14
1
yanıtYanıtla
Pathemmehtapekinci27@hotmail.com:

Demezler abi ailemizde var. Dayım kendisinden 11 yaş kükle evlendi. Kuzenim 25 yaşında 16 yaşındaki kıza nişanlı. Gönül derler buna. Düüncene de helal

yanıt0
yanıt0
ceren akınsoyyakamoz7890@hotmail.com:

evlilikte 20 yaş bile olsa sonuçta evlilik olduğu için bu derece kötü durmaz ama burda olay farklı. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title