Haberler

Oyunculuk Damarlarında

Güncelleme:

Hollywood'un efsane isimlerinin çocukları da birer birer anne ve babalarının ardından oyunculuğa el atmaya başladı.

GEORGIA FORD

Ünlü oyuncu Harrison Ford'un 22 yaşındaki kızı Georgia da babası gibi oyuncu. Şu an festival filmlerinde rol alan Geogia'nın son filmi 'Milshake' birçok ödül aldı.

BIANCA BREE

Jean-Claude Van Damme'ın 22 yaşındaki kızı Bianca, oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Babasının altı film projesinde rol alan Bianca, gelen farklı senaryoları da değerlendirme kararı aldı.

WYATT RUSSEL

Goldie Hawn ve Kurt Russell'ın oğlu Wyatt, yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. 26 yaşındaki Wyatt son olarak Liam Hemsworth ile birlikte 'Love and Honor' filminin başrolünü paylaştı.

FRANCESCA EASTWOOD

Oyunculuğun ardından yönetmenlikte de kendini ispat eden Clint Eastwood'un 29 yaşındaki kızı Francesca, 'Final Girl' isimli filmde başrolde yer alıyor.

PATRICK SCHWARZENEGER

Bir döneme damgasını vuran Arnold Schwarzenegger'in 19 yaşındaki oğlu Patrick, babasının izinden gidiyor. Bir yandan modellik yapıyor, bir yandan da iddialı film projelerinde rol almaya başladı. Schwarzenegger 'Grown Ups 2' filminde oynadı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Arnold Schwarzenegger Jean Claude Van Damme Harrison Ford Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title