Haberler

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Güldür Güldür'den ayrıldı

Güncelleme:

İki sene önce Güldür Güldür ekibine dahil olan başarılı oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı. Konu hakkında henüz bir açıklama yapmayan oyuncunun yeni teklifleri değerlendirmeye başladığı konuşuluyor.

Yayınlanan her bölümüyle izleyicilere gülme krizi yaşatan Güldür Güldür Show'da bir ayrılık yaşandı. Kasım 2018'de Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosuna dahil olan Sinan Çalışkanoğlu, ekibe veda etti.

SENARYOLARI OKUMAYA BAŞLADI

Evli olan Sinan Çalışkanoğlu, kariyerine farklı bir yön vermek için gelen senaryoları okumaya karar verdi. Kişisel gelişim uzmanı ve profesyonel koçluk yapan Çiğdem Çalışkanoğlu ile evli olan Sinan Çalışkanoğlu, şu sıralar eşiyle bol bol vakit geçiriyor.

Güldür Güldür Show ile hayran kitlesini genişleten Çalışkanoğlu'nun Instagram'da 100 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Güldür Güldür'den ayrıldı

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU KİMDİR?

Sinan Çalışkanoğlu, 26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezi'nde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında rol aldığı Sırlar Dünyası/Sır Kapısı adlı dizi ile yaşayan Sinan Çalışkanoğlu; Kertenkele, Bir Yastıkta, Türkün Uzayla İmtihanı, Yahşi Cazibe, Türk Malı, Hayat Bilgisi, Selena, Bir İstanbul Masalı, Göktaşı, İlk Buluşma, Güldür Güldür, Batlır gibi yapımlarda yer aldı.

2007'de oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlendi ve 2010'da boşandı. 2013 yılında ise yine kendisi gibi oyuncu olan Tuğba Sarıünal ile evlenen Sinan Çalışkanoğlu, 2015 yılının son aylarında boşandı. 21 Nisan 2018 yılında Çiğdem Şen ile üçüncü evliliğini yaptı.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Güldür Güldür'den ayrıldı

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Güldür Güldür'den ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çalışkanoğlu Haberler

500

Yorumlar (44)

Gürcü:

Gereksiz bir program. umarım yayından kaldırırlar.

22
55
yanıtYanıtla
yani:

sen çok gereklisin eminim

yanıt6
yanıt4
adil:

GÜRCÜ kardeşim ülkede genek zeka seviyesi patatesle aynı seviyede olduğundan bu dediğini anlamazlar gördüğün gibi herkes dislike atmış.

yanıt8
yanıt5
Behlüldane:

Boş vakit kaybı vakti cokmoşanlar icin tercih meselesi birde illaki zorla güleceğim diyen takım barki bırak değmesin kemiklerini düşene hem kalkana gülüyorlar

yanıt0
yanıt1
CAN DEP:

Bu programda güzel ancak asla bu hareketler güzel hareketlerin yerini tutmaz..Oradaki bütün oyuncular daha basarli ve kalitlelidiyler,ama bu programada hepsi ayni kalitede degildirler...

10
46
yanıtYanıtla
ahme t yıldız:

çok güzel haraketler güldür güldürün eline su dökmez , çok güzel haraketler güldürmüyor hiç komik değil

yanıt43
yanıt5
Behlüldane:

İllaki Güleceğim diye kendini paralayanlar var

yanıt0
yanıt0
Sedat:

Al birini vur ötekine

yanıt1
yanıt0
Gülmeyen:

Bunların GüldürEMEDİĞİ sadece benmiyim ?

17
34
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Güldür Güldür az da çok ta olsa insanları güldürüyor. İzdivaç programlarını kaldırdılar fakat yerine daha iğrenç programlar geldi. Yok şu çocuğun gerçek babası kim , Yok karısı internette tanıştığı adama kaçtı, Yok baldızıyla kaçan enişte. Bu tür programlarda kaldırılsın nesil zaten gittikçe bozuluyor daha çok iğrençleşip bozulmasın.

25
6
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title