Haberler

Orlando Bloom, Justin Bieber'a Yumruk Attı

Güncelleme:

Çarşamba sabahı İbiza'da bir restoranda karşılaşan Orlando Bloom ve Justin Bieber'in arasında bir anda sözlü tartışma çıkınca yumruğu yiyen Justin Bieber oldu.

Ünlülerle dolu Cipriani restoranın girişinde çekilen bu görüntülerde Bloom'un eski karısı Miranda Kerr ile çiftin ayrıldıkları yıl samimi görüntüler veren Justin Bieber, küfrederken görülüyor.

ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Justin Bieber'ı yumruk atan Bloom'u arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Orlando Bloom da Miranda Kerr'in Bieber'le bir partide seksi dans ettiği görüntülere inat Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez'le yakınlaşmıştı.

Kaynak: Magazin

Orlando Bloom Justin Bieber Miranda Kerr Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

Sedat:

Adam tüm erkeklerin yapmak istediği şeyi yapmış.Helal olsun reyize :D

24
2
yanıtYanıtla
...:

Orlanda reis CcC

26
0
yanıtYanıtla
luxor:

miranda senin için on numara bir ata sözüm var turp yemiş nar üstüne derler seninkide o hesap elften sonra hobbitle ne işin olur :D

17
0
yanıtYanıtla
HE VALLAeses26@e-mail.com.tr:

Orası öyle.Birde biseksüel değilmiydi Justin şaşırmış galiba çırpıntı:D

yanıt0
yanıt0
Kübra:

Ya bu justın mıdır nedır bu cocuk kadar rezıl bırını gormedım..elıne saglık Orlando Bloom :D

4
2
yanıtYanıtla
jiletm@m.m:

ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN. CANIM ACAIP KOKOREC CEKTI. ASLINDA VARYA... BIR TABAK KESKEK ICIN NELER VERMEZDIM... YA ARKADASLAR EVDE EN BASIT SEKILDE KESKEK NASIL YAPILIR BILENINIZ VAR MI

3
2
yanıtYanıtla
özel siparişakziypak@hotmail.com:

hacım o değil de nerde o eski ramazanlar be, kış aylarında iftardan sonra bozacılar gezerlerdi sokaklarda. şimdi ramazanlar yaza denk geliyo zorlanıyoruz haliyle. bu arada çay içermisin kardeşim demliyim mi iki dakka da :)

yanıt0
yanıt0
asd:

Helals :D

1
1
yanıtYanıtla
ATO:

KEŞKEK Mİ??? ALLAH BEEEE...

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title