Haberler

Orlando Aldatılmış!

Miranda Kerr, henüz eşi Orlando Bloom ile boşanmadan çok önce, Avustralyalı işadamı James Packer ile bir ilişki yaşamaya başlamış.

Dünyanın en seksi erkeklerinden biri olan Orlando Bloom'dan boşanan iç çamaşırı modeli Miranda Kerr'in yaklaşık iki yıldır bir başka erkekle görüştüğü ortaya çıktı.

6 MİLYAR DOLAR SERVET

30 yaşındaki Kerr, bir aile tatili sırasında tanıştığı Avustralyalı işadamı James Packer ile gizli bir ilişki yürütmüş. Yaklaşık 6 milyar dolarlık bir servete sahip olan Packer, ikinci eşi Erica'dan geçtiğimiz yıl boşanmış. Her ikisi de boşanan ve şu an bekar bir şekilde görüştüklerini ilan eden sevgililere yakın kaynaklar, People dergisine bu ilişkinin Kerr'in baskısıyla başladığını söylüyor. People dergisi, çift hakkında şu yorumu yaptı: "Bir manken olarak kalmak istemeyen Miranda, Victoria's Secret ile yollarını ayırdıktan sonra James Parcker'a daha da yaklaştı. İkisi bu sırada gizli bir ilişki sürdürmeye başladı. Ancak bu ilişkinin boşanma davaları sırasında tazminat konusunu etkileyeceğini bildikleri için, birlikteliklerini gizli tutmayı tercih ettiler."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Orlando Magic Orlando Bloom Miranda Kerr Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title