Haberler

Usta sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 8. yılında sevenleri tarafından anıldı

Güncelleme:

8 yıl önce hayatını kaybeden Müslüm Gürses ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından unutulmadı. Geniş bir hayran kitlesi bulunan sanatçının adı kısa sürede Twitter'de trend oldu.

Türkiye'de arabesk müzik denince akla gelen ilk isim olan Müslüm Gürses, 3 Mart 2013'te hayata gözlerini yumdu. 59 yıllık hayatına onlarca şarkı sığdıran usta sanatçı, ölümünün 8. yılında anıldı.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Ünlü isimler ve Gürses'in hayranları Twitter'da binlerce paylaşım yaparak Müslüm Gürses'i trend yaptı. Gürses için "Ruhun şad olsun", "Her şeyde varsın, seni unutmadık", "Sen rahat uyu baba, şarkıların bize emanet" ve "Bir kere öldün, milyonlarca kez yaşatıyoruz kalbimizde" gibi paylaşımlar yapıldı.

Müslüm Gürses, ölümünün 8. yılında sevenleri tarafından anıldı

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Usta sanatçı Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012'de geçirdiği by-pass ameliyatından sonra akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Dört ay yoğun bakımda kalan sanatçıya solunum cihazı bağlandı. Müslüm Gürses, 3 Mart 2013'te, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müslüm Gürses Türkiye Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Sakaryalı Hatun:

Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Aşık Veysel... Aşkı , aşıklara en güzel şekilde anlattınız ve aktardınız. Teşekkürler.

4
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Ağlayan gözlere değil , ağlatan kalbine sor... Boşalan kadehe değil , sarhoş eden aşka sor..!

5
1
yanıtYanıtla
Arkadaşım hoşgeldin:

Hasret kaldım özlüyorum dön bana sen bekliyorum Bu yazıyı ben yazmadım talihime küsüyorum.

yanıt1
yanıt0
Arkadaşım hoşgeldin:

Hasret kaldım özlüyorum dön bana sen bekliyorum Bu yazıyı ben yazmadım talihime küsüyorum

yanıt1
yanıt1
NAZIM:

Allah rahmet eylesin

6
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dedişkom:

Öyle eserler bıraktınki nesilden nesile sürecek bu sevgi Sevgi ve rahmetle anıyoruz güzel insan

5
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Hah bir sen eksiktin, sende geldin kadro tamam Rüknettin bey torunlarınız yokmu onlarla ilgilenin biraz :(

yanıt1
yanıt1
BUNAK:

KOVID ENDİŞESINDEN KURTARMIŞ ZAMANINDA LOO

1
3
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Ne kadar gereksiz bir yorum. :(( SAYGISIZ!

yanıt2
yanıt1
Cosy:

Özledik baba

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title