Haberler

Meryem Uzerli Türkiye'yi Terk Ediyor

Güncelleme:

Son dönemlerde özel hayatıyla magazin gündeminde manşetleri süsleyen Meryem Uzerli, radikal bir karara imza attı. Güzel oyuncu kariyerine yurt dışında devam edecek.

Meryem Uzerli geçen günlerde birlikte çalıştığı ajans ile yollarını ayırmıştı. Bu ani karar hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

İŞLERİNİ AĞABEYİ YÜRÜTECEK

Sabah gazetesinden Okan Filizçay'ın haberine göre; hayatını yurt dışında sürdüreceği öğrenilen Meryem Uzerli, işlerini bundan sonra ağabeyi Dany Lyons yürütecek.

Meryem Uzerli Türkiye'yi Terk Ediyor

DÜZENLİ BİR HAYATI OLMADI

Türkiye'de düzenli bir hayatı olmayan oyuncunun çalıştığı ajans tarafından artık karşılanamayacak bir maliyete yol açması ve sürekli yurt dışına gidip gelmesi bu ayrılığına neden olmuş.

Meryem Uzerli Türkiye'yi Terk Ediyor

TÜRKİYE'DEKİ YENİ PROJELERE KAPILARI KAPATTI

Kendisini Türkiye'ye bağlayacak bir durum kalmayan oyuncunun kariyerine artık yurt dışında devam edeceği ve Türkiye'deki yeni projelere de kapısını kapattığı konuşuluyor.

Meryem Uzerli Türkiye'yi Terk Ediyor

KIZI, ALMANYA'DA OKULA BAŞLAYACAK

Öte yandan Meryem Uzerli, 3 yaşındaki kızı Lara'nın eğitimine Almanya'da başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Dany Nounkeu Almanya Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

Ftfh:

Gider tabi kadın küvette şarkı söyledi diye olay ettiler, sanki orası burası meydanda da. Çarşaflı Arap kadınları oynatın dizilerde.

7
24
yanıtYanıtla
ercan mercan:

Türkiye''de kazanıp yurt dışında yiyor pislikler

20
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

almanyada aç kalır , karnını doyurduk havalara girdi, kızım sana burdaki abazalardan başkası değer vermez, almanyada ve avrupada senin gibilere bakan bile yok.

20
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş. Avrupa''da Türk kızlarına bayılıyorlar. Biz böyle ''Yav kadın böyle olur mu yav örtün şunu. Rtük RTÜÜÜK!'' yapa yapa bozdunuz milleti. Araplaşmaya HAYIR.

yanıt0
yanıt2
Adsız:

Gitsin dönmesin diyecek ama parasız kalınca yne döner bizim saftiriklerde hemen kucak açar

11
1
yanıtYanıtla
Kırmızı tesbihli adam:

Kapı açık arkanı dön ve çık bidaha gelme

11
1
yanıtYanıtla
KARA KUTU:

hee nasil olsa siz kendi kendinize yetiyorsunuz.

yanıt0
yanıt1
MERMERCİ MERYEM:

Yaw arkadaş , mermer haberi var yorum yapamıyoruz. . 500 milyar dolar rezev var adamlar 61 fabrika kurup dünyayı mermer manyağı yapacaklar 12 bin kisi istihdam edilecek. . . fabrika ya adam alacaklar. . bu kadın ülkeyi terkediyormuş. . . buna yorum var , mermere yorum yok. . .

12
0
yanıtYanıtla
TUNCAY:

NATO MERMER NATO KAFA.

yanıt0
yanıt3
TC SEVDALISI:

HADİ YA ÇOK ÜZÜLDÜK AİLECE :D :D

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title