Haberler

Merve Dizdar'dan, Cannes'da giydiği kıyafete gelen eleştirilere yanıt: Beni böyle seveceksiniz

Güncelleme:

Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı 'Kuru Otlar Üstüne' filminin galası için Cannes'a giden oyuncu Merve Dizdar, giydiği kıyafetle gündem olmuştu. Genç oyuncu, gelen yorumlara adeta ateş püskürdü. Eleştirilere videoyla yanıt veren Dizdar, "Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz" diye konuştu.

Sevilen oyuncu Merve Dizdar'ın Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde giydiğipembe ve tek kolunu açıkta bırakan elbise, sosyal medyada eleştirilerin hedefi olmuştu. Çoğu kullanıcı, Dizdar'ın kıyafetini en hafif tabirle 'rüküş' bulmuştu. Dizdar, eleştirilere Instagram hesabından yayınladığı bir videoyla yanıt verdi.

Merve Dizdar'dan, Cannes'da giydiği kıyafete gelen eleştirilere yanıt: Beni böyle seveceksiniz

Eleştirileri dikkate almadığını belirten Dizdar, videosunda şu ifadeleri kullandı: "Yorumlarınızı okudum. O kadar çok iğrenç, rezil, rüküş, bizi böyle mi temsil ettin, berbat bir seçim yazanlar... Aşırı üzülmüşsünüz. Üzülmeyin. Ben çok mutluyum.

"BENİ YA BÖYLE SEVECEKSİNİZ YA DA SEVMEYECEKSİNİZ"

Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz. Ben böyle seviyorum. İçinde o kadar iyi hissediyordum ki bu benim için daha önemli. Küçüklüğümden beri böyleydim. Beni böyle kabul edeceksiniz. Başka işiniz gücünüz vardır. Belli ki bu kıza etki etmiyor bu."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Bilge Ceylan Merve Dizdar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Tamer Kara:

Merhaba, bende baktım gâyet şık hoş görünüyor niye kadın ile uğraşıyorlar ki hee doğru ya meyve veren ağaç taşlanıyordu unutmuşum, işte siz busunuz.

54
17
yanıtYanıtla
ilhan kır :

kıyafeti değil aldığı ödül önemli, tebrikler

61
6
yanıtYanıtla
Erol Kahraman:

''özgüven'' tüm kıyafetlerden gösterişlidir cancağzım....

57
2
yanıtYanıtla
Mehmet Can:

kadının sac tarzıyla problemi olmalı.gösterişli bir elbisenin üstüne yaptıgı modelde hiç sacları görünmüyor.halbuki hepsi bir uyum içinde olmalı.

2
25
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title