Haberler

Menajer Özgür Aras, Bülent Serttaş'ın dans eden Didem'e niye bakmadığını anlattı

Güncelleme:

İbo Show'a konuk olan Bülent Serttaş'ın oryantal Didem karşısında dans ederken kafasını başka yöne çevirmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü isimlerin menajerliğini yapan Özgür Aras, olayın iç yüzünü anlattı.

Her pazartesi Milyon TV'de yayınlanan Özgür Aras, Can Bozoklar ve Sibel Arna'nın yorumculuk yaptığı Üçü Her Yerde programının dün yayınlanan bölümünde Bülent Serttaş ve oryantal Didem'in olayı konuşuldu.

DİDEM, OLAYI YANLIŞ ANLAYIP SERTTAŞ'A YÜKLENDİ

Geçtiğimiz akşam canlı olarak yayınlanan programda gündemdeki haberler yorumlanırken Özgür Aras, hafta sonu çok konuşulan Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'in olayının başka bir organizasyona dayandığını söyledi. Özgür Aras'ın aktardığına göre geçtiğimiz aylarda planlanan bir kına organizasyonunda sahne alacak iki sanatçı Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'di.

Menajer Özgür Aras, Bülent Serttaş'ın dans eden Didem'e niye bakmadığını anlattı

Oryantal Didem planlanan organizasyon saatine göre geç gelince organizatör tarafından sahneden erken indirildi. Bu durum karşısında deliye dönen Oryantal Didem kuliste, Bülent Serttaş'ın kendisini sahneden indirdiğini düşünerek deliye döndü. Oryantal Didem'in sözlerini duyan Bülent Serttaş ise Oryantal Didem'e çok kırıldı ve tepkisini böyle gösterdi.

Menajer Özgür Aras, Bülent Serttaş'ın dans eden Didem'e niye bakmadığını anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Serttaş Özgür Aras Haberler

500

Yorumlar (78)

Son Osmanlı:

Allah için de biri çıkıp dansoze bakmak günahtır desin. Haramdır . Öyle bir algı oldu ki haram işlememek ayıp sayılır oldu. Yazık!

187
12
yanıtYanıtla
abdulhamit:

“İnsanların üzerine öyle bir zaman gelecek ki, dininin gereklerini yerine getirme konusunda sabırlı/dirençli davranıp Müslümanca yaşayan kimse, avucunda ateş tutan kimse gibi olacaktır. ” (Tirmizî, Fiten, 73; Ebu Davud, Melahim, 17).

yanıt65
yanıt5
Serdar Duman:

Malesef kardeşim malesef

yanıt24
yanıt2
Karöa:

Adamlar baksa suç bakmasa suç bu nedir böyle

132
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Memlekette başka mesele kalmadı ya

117
9
yanıtYanıtla
Burası Çok önemli:

Niye öyle diyon kardeş memlekette bundan önemli mesele mi var??? Lütfen!!!

yanıt28
yanıt8
Hasan:

Baksa suç bakmasa suç, kadınlar da paranoya olmuş

108
7
yanıtYanıtla
12:

Bütün kaygılarımız merakımız gidrilmiş oldu artık geceleri rahat uyuruz.vaybe memlekete başka şey yok bütün ihtiyaçlarımızı gidermiş oldu bu boş haberle.

95
12
yanıtYanıtla
Serdar Duman:

Adam en doğrusunu yapmış bakmamakla. Bakarsa zinaya girer. O kadın çok günaha giriyor dansözlük günahtır haramdır. Ali sunalında tek beğenmediğim sözü hayranlıkla izledim diyor bu sözde günahtır yani haramı hayranlıkla izledim diyor yazık ya.. Yazıklar olsun o Didem e de sunal a da...

82
20
yanıtYanıtla
ALMANYALI:

DANSÖZE BAKMAK COK GÜNAH ZINANUN YARISI SAYILIR

81
12
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title