Haberler

Mehmet Ali Erbil... İTALYAN ŞEFE ŞOK EDEN SÖZLER!

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'den sevgilisiyle görüntülenen Danilo Zanna'ya şok yorum... Erbil, Danilo Zanna'nın fotoğrafına "Türkiye'de ünlü mü kalmadı Allah'ın İtalyanı'nı bütün reklamlarda oynatıyorsunuz" dedi.

Mehmet Ali Erbil, İtalyan şef Danillo Zanna için yaptığı yorumla yine gündem olmayı başardı. Birçok kişi tarafından sevilen ünlü şefi " Türkiye'de ünlü mü kalmadı.

Allah'ın İtalyanını bütün reklamlarda oynatıyorsunuz. Ayrıca Türkiye'nin tanıtımı için bir şey yaptığı yok" sözleriyle eleştirdi.

9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'le boşandıktan sonra Eda Alkaya ile aşk yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz gün genç aşkıyla görüntülenen Zanna için, bir magazin sayfasına yorum yapan Mehmet Ali Erbil, "Türkiye'de ünlü mü kalmadı Allah'ın İtalyanı'nı bütün reklamlarda oynatıyorsunuz" sözleriyle herkesi şaşırttı.

YENİ KIZ ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

MasterChef'in her kesim tarafından sevilen şefi Danilo Zanna, yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. Eda Alkaya ile görüntülenen ve keyfinin yerinde olduğunu söyleyen Zanna, Mehmet Ali Erbil'in radarına girdi.

Genç aşkıyla görüntülenen Danilo Zanna'ya Mehmet Ali Erbil'den tepki çeken yorum: Allah'ın İtalyanı

"ALLAH'IN İTALYANI"

Mehmet Ali Erbil Danilo Zanna'nın fotoğrafına, "Türkiye'de ünlü mü kalmadı Allah'ın İtalyan'ını bütün reklamlarda oynatıyorsunuz.

Ayrıca Türkiye'nin tanıtımı için bir şey yaptığı yok" diyerek eleştiride bulundu. Erbil'in bu yorumu birçok kişinin hoşuna gitmedi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü şovmeni yerden yere vurdu.

Genç aşkıyla görüntülenen Danilo Zanna'ya Mehmet Ali Erbil'den tepki çeken yorum: Allah'ın İtalyanı

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil Danilo Zanna Türkiye Sözler Erbil Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title