Haberler

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, iş için gittiği Kıbrıs'ta rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Üst solunum yolundan bir rahatsızlık yaşadığı öğrenilen Erbil, kaldırıldığı hastanede müşahede altında tutuluyor.

2018 yılında ciddi sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, iş için gittiği Kıbrıs'ta rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırıldı.

MÜŞAHEDE ALTINDA TUTULUYOR

Erbil'in sağlık durumu ile ilgili olarak hastane yetkileri herhangi bir açıklama yapmadı. Yakın çevresinden edinilen bilgilere göre ünlü şovmenin üst solunum yolundan bir rahatsızlık yaşadığı ve müşahede altına alındığı öğrenildi.

AYLARCA YOĞUN BAKIMDA KALMIŞTI

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 3 yıl önce evinin banyosunda düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşan Mehmet Ali Erbil, aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil Kıbrıs Erbil Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

BİRİSİ:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR ALLAH SANA BİR UYARI YAPTI SEN YİNE ANLAMADIN DEVAM EDİYORSUN AYNI ŞEKİLDE .

51
3
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Hüküm Allah'ındir ve en iyi bilen ve adil olan Allah'tır. Yani en iyisini sen bilirsin Allah'ım. Amin..

48
1
yanıtYanıtla
Aydın Şenol:

İLK HASTALANDIĞINDA GERÇEKTEN ÜZÜLMÜŞTÜM AMA SORNASINDA BİRAZCIK TOPALANDIĞINDA TİKTOKTA YAPTIĞI AHLAKSIZLIKLARI TERBİYESİZLİKLERİ GÖRÜNCE İLAHİ ADALETİN NASLDA ADALETLİ TECELLİ ETTİĞİNİ GÖRDÜM SANIRIM YARADANIM SÜRÜNDÜRMEDEN ALMICAK CANINI

39
5
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Eeeeeeeeey Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek programında yaptığın ahlaksızca konuşmaların yayınları aklına geliyormu ? Bak dünya nekadar kısa değilmi ... !

21
6
yanıtYanıtla
Harun ÇAĞLAR:

HELVA KOKUYOR HALAAA SHOW PEŞİNDE :)))

5
2
yanıtYanıtla
Mehmet D:

TikTok gelirleri düşünce nasıl gündemde kalırım çabası :) Tiktoktan millete küfür edip, genç kızlara hala asılıyor.

2
2
yanıtYanıtla
CUMA İNAN:

E yavaş yavaş bu dünyada yaşadığın şaşalı şeytanın desteklediği yaşam sona geliyor şimdi cehennemin o kor ve alevli azabına hazırlamıyorsun ama bu dünyada biraz daha çekersin sen öyle kolay can vermezsin

2
2
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Yolcu Yolunda Gerek

3
0
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Akıllan artık reis. iyileştin yine tiktokta dil atıyordun :D

1
1
yanıtYanıtla
Buba Nasler:

Ölmedimi hala

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title