Haberler

Manisa'da Hande Yener Konseri

Güncelleme:

Manisa'da konser veren Hande Yener, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Manisa 473. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa'da konser veren Hande Yener, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konseri Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve yaklaşık 15 bin kişi izledi. Kızılderili şapkasıyla dikkat çeken Hande Yener "Romeo", "Acele Etme", "Rüya", "Unutulmuyor" gibi birbirinden güzel şarkılarıyla Manisalı hayranlarını coşturdu.

İzdiham yaşanan konserde güvenlik ekipleri müdahale etmekte zaman zaman güçlük yaşadı. Güvenlik ekiplerinin arasından sıyrılan bir seyirci sahneye çıkarak Yener'i öpmek istedi. Ekipler tarafından uzaklaştırılan hayranı Yener tekrar sahneye çağırdı. İsmi Ömer olduğu öğrenilen hayranıyla sohbet eden Yener, yüzüğünü hediye etti. Konser sonunda ünlü şarkıcı Hande Yener'e Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık içerisinde mesir macunu ve Manisa'yı simgeleyen ürünlerin bulunduğu sepeti hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İbrahim Daşöz Hande Yener Karaköse Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title