Haberler

'Mahir'imiz ve 'Feride'miz Kavuşsun

Güncelleme:

'Karadayı'nın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizinin hayranları, bir an evvel 'Mahir' ve 'Feride'nin kavuşmasını istediklerini yazıyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı 'Karadayı'nın önceki gün yayınlanan tanıtımı, izleyenleri şaşkına çevirdi. Parmaklıklar arasındaki 'Mahir'in sevdiklerini nasıl koruyacağını merak eden dizinin hayranları; internetteki forum sayfalarından fikirlerini dile getirdi. İşte dizinin takipçilerinin yorumları:

'TURGUT' ARTIK ÖLMELİ

Bu dizide ölmeyi hak eden kişi 'Turgut'. 'Necdet', onu kastetmiştir. Aksini düşünmem.

'Necdet' olayını ben çözemedim. İkili, 'Ayten'in intikamını almak için oyun mu oynayacak? Mahir ile Feride artık bir araya gelsin.

'Necdet'in 'Mahir'i tehdit etmesi çok korkuttu. Acaba 'Feride'mize zarar mı verecek?

'Necdet'in kafasındaki planı çözemedim ama o kadar sinirlenmişken, hala 'Turgut' ile işbirliği yapması şaşırtıcı. Neler dönüyor kafasında acaba? Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

'YASİN'İ Mİ KASTEDİYOR?

'Necdet'i ziyarete gelen kişi muhtemelen 'Turgut'. "Bir gün içinde biri ölecek derken" 'Orhan'ın 'Yasin'i öldüreceğini biliyor da 'Yasin'i mi kastediyor? Ne söylemiş olabilir de 'Necdet' çark etti? Bu arada 'Mahir' nasıl dışarı çıkıyor gündüz vakti? Hepsi merak konusu...

Keşke 'Savcı Turgut' ölse, 'Mahir'imiz ve 'Feride'miz kavuşsa... Bir an önce 'Karadayı'nın yeni bölümünü izlemek istiyorum. Dizinin yayın saatini iple çekiyorum.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Bergüzar Korel Karadayı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title