Haberler

Kürt İdris'in Çocukları, Oturdukları Villada Diri Diri Yanmaktan Son Anda Kurtuldu

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Kürt İdris lakaplı merhum kabadayı İdris Özbir'in kızı ve oğlu, yaşadıkları villada çıkan yangında diri diri yanmaktan son anda kurtuldu.

Kürt İdris lakaplı merhum kabadayı İdris Özbir'in kızı Kudret Özbir Albayrak ile birlikte Özbir'in ağabeyi Rüstem Özbir ve yengesinin yaşadıkları villada yangın çıktı. Özbir ailesi yanmaktan son anda kurtuldu.

Eşi Cevat Albayrak ile boşanma haberleriyle gündeme gelen merhum kabadayı Kürt İdris lakaplı İdris Özbir'in kızı Kudret Özbir Albayrak'ın mahkeme kanalı ile aile konutu şerhi konmuş oturduğu evi henüz belirlenemeyen bir sebeple yandı.

YANGINA UYKUDA YAKALANDILAR

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre; Gece yarısı çıkan yangında Kudret Özbir Albayrak ile birlikte Özbir'in ağabeyi Rüstem Özbir ve yengesi yanmaktan son anda kurtuldu. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın, Özbir ailesi uykudayken yaşandı. Yangın villanın alt katında çıktığı için ilk anda fark edilmedi. Alevler üst kata sirayet ettiğinde Özbir ailesi uykudan uyandırıldı. Komşularının yardımıyla çıkarıldı. Dumandan etkilenenlere ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafdından ilk müdahale yapıldı.

Kürt İdris lakaplı İdris Özbir'in oğlu ve aynı zamanda Kudret Özbir Albayrak'ın abisi olan Ali Özbir ise bilindiği üzere sunucu Esra Erol ile evli...

KUNDAKLAMA OLABİLİR

İlk incelemelede yangının bahçedeki aydınlatmayı sağlayan elektrik kontağından çıktığı degerlendirilirken, camların kırıulıp ateşin içeri bu alandan girmesi ise şüphelere neden oldu. Olay ile ilgili açıklama yapan Kudret Özbir Albayrak'ın avukatı Alev Çelik yangının kundaklama olabileceğini savundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Özbir Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

panpa:

esra bacı mafyaya gelin gitmiş oleyyyy villalar evler nerden nasıl kazanılmış . ekranlarda hak hukuk için mangalda toz bırakmıyoruz heyy

46
6
yanıtYanıtla
Cevo:

Gebersin

16
27
yanıtYanıtla
birisi:

kötülere vede zenginlere hiç bişey olmaz

28
5
yanıtYanıtla
VANLI:

Esra erol bizim yengemi yaa ıyyyy :(

11
12
yanıtYanıtla
Kemal:

Anlamadığım Esra''nın babası Eski Emniyet Müdürü Eşinin ailesi ve Kendiside ne işler yaptığı meçhul ne güzel Dünya :D

20
3
yanıtYanıtla
VANLI:

Hem yorumlara bakarmısınız adam kürttür oh olmuş gebersin diyen varmı? nedir bu kininiz anlamıyorum yaaa

5
9
yanıtYanıtla
Türkiyeli:

aslında yoktu dert, kürtlerin bir kısmı vatan hainliğine ve kalanlarda bunlara ses çıkarmamamaya başladığından beri düşmanlık başladı, unutmayın ki Türke düşman olursanız ne akrabalık ne dostluk kalır, merhametimize kalır iş, vatan için savaşırsakta Allah gazabımızdan korusun, kim olursa olsun kürt japon farketmez. . . . itirazı olana hodri meydan, vatan hainliği yapan kim olursa olsun gününü görür, dikkat kim olursa diyorum, sadece kürt demiyorum. . . .

yanıt7
yanıt4
silahı olmayana güç yeter:

türkiyeli sen git o zaman çinde savaşa doğu türkistanlıları çinliler haşat etti sen gelmiş türke düşman olmayın diye uzaya cıkacaksın sanki çin halk cumhuriyetine yermi türkiyeninki

yanıt0
yanıt1
VANLI:

URFALI sen yorumunla admalık kokuyosun sanki. . . benim niyetim taraf olmak değil yorumumu iyi okuyun zekanız varsa kullanın derim :)

4
3
yanıtYanıtla
ebru saffet kara:

bu insanlara geçmiş olsun denir başka yoruma gerek yok ikiside bizim uşaklar

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title