Haberler

Kürklere Sarılma Vakti Geldi

Çevre ve Hayvan Hakları Örgütleri Yıllardır Tepki Gösterse De, Kürk Son Birkaç Yıldır Çok Popüler.

CARA DELEVINGNE

Spor ve erkeksi tarzıyla dikkat çeken güzel model Cara Delevingne, geçtiğimiz günlerde spor bir kesime sahip tavşan kürkü ceketiyle görüntülendi. Delevingne, ceketini taytla kombinlemişti.

ALESSANDRA AMBROSIO

Los Angeles'ın sıcak havasında kürk giymeye pek fırsat bulamayan Alessandra Ambrosio, New York ve Londra seyahatlerinde kürklere sarılıyor. Ambrosio, kürkünü deri pantolon ve spor ayakkabılarla tamamlamayı tercih ediyor.

OLIVIA PALERMO

New York'lu sosyetik güzel Olivia Palermo, annesi ve anneannesine ait kürkleri yeniden tasarlayıp kullanmayı tercih ettiğini söylüyor. Palermo; kürklerini skinny pantolonlarla kombinliyor.

RITA ORA

Ünlü şarkıcı Rita Ora, şık kürkünü ve Hermes çantasını; kasket ve spor ayakkabısıyla tamamlamış. Ora, bu kombinde koyu tonları kullanmayı tercih etmiş.

KATE MOSS

Moda dünyasına yön veren isimlerden biri olan Kate Moss, kürk giymeyi çok seviyor. Moss'un farklı renk ve boylarda birçok kürk ceketi bulunuyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Alessandra Ambrosio Los Angeles Kate Moss New York Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title