Haberler

Küçük Ağa'nın Final Bölümü Büyük Tepki Çekti

Güncelleme:

Son bölümde tam işler yoluna girmişken Sinem ve Ali'nin bir trafik kazasında öldürülmesi, izleyicilerin sosyal medyada adeta kıyamet koparmalarına neden oldu.

Dizi 50 bölüm boyunca yayınlanarak kendi çapında bir başarıya imza atarken izleyiciler ise final bölümünden memnun kalmadı. Son bölümde tam işler yoluna girmişken Sinem ( Birce Akalay ) ve Ali ( Sarp Levendoğlu )'nin bir trafik kazasında öldürülmesi, izleyicilerin sosyal medyada adeta kıyamet koparmalarına neden oldu.

FİNAL BÖLÜMÜ İZLEYİCİ ŞAŞIRTTI

Dizinin seyircileri sert bir dille finali sevmediklerini ve daha mutlu bir sonu hak ettiğini belirtirken bazı izleyiciler ise dizinin sonunda bitiyor olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Sürpriz son ile ilgili olarak ise henüz hiçbir yerden açıklama gelmedi. Bunun yanı sıra yapım, reytinglerde de oldukça gerilerde kaldı.

İKİNCİ SEZONDA TUTUNAMAMIŞTI

28 Ocak 2013′te yayın hayatına başlayan dizi, kısa zamanda ekranın yeni fenomenine dönüşmüş ve başarılı bir performans sergilemişti. Ancak yeni sezonda istenilen sonuçları alamayan yapımın önce saati, sonra da kaderi değişmişti. Dizinin başrollerini ise Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya paylaşıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sarp Levendoğlu Birce Akalay Küçük Ağa Medya Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (106)

kızılmobilWeb@haberler.com:

Namaz vakitlerini kaçırmayan ecdadın dizileri kaçırmayan torunlarıyız.

39
4
yanıtYanıtla
KayserilimobilWeb@haberler.com:

Darısı kurtlar vadisine insallaahh

36
4
yanıtYanıtla
izleyici:

bu dizi çok saçmaydı herşey küçücük bir veletin saçmalıkları etrafında dönüyor Türk halkının değeri bu kadar küçük olmamalı

29
3
yanıtYanıtla
SebastianmobilWeb@haberler.com:

Şu çocuğa kıl olanlar..emir berkemidir nedir...

25
4
yanıtYanıtla
Doğru Söyleyen Adam:

emir berke denen yer cücesi nasıl reyting alır anlamadım gitti

22
6
yanıtYanıtla
murvetmobilWeb@haberler.com:

İzleyici kitlesi çocuklar olan bi dizinin böle final yapmasi... Sasirtici... Bi okadar çocuklaricin travmatik oldu...

28
0
yanıtYanıtla
patavatsız:

çok güzel ailece izlenen bir diziydi. kara kutu diye salakça bir dizi yüzünden böyle bi son buldu. ortalık karadan geçilmiyor kara kutu kara ekmek karadayı kara para aşk kara kara kara ne karaymış beeeee. .

22
5
yanıtYanıtla
feride:

diziyi birkaç kez yüzelsel seyrettim, sırf çok başarılı denildiği ve çok izlendiği için o da meraktan tabi. ama kullanılan türkçe çok kötü argo kullanım çok, küfürün biri bin para, çok yazık demiştim nasıl yozlaştırıyorlar kültürümüzü. özellikle çocuklar izlediği için üzülmüştüm. ama suç, bu dizileri yapanlarda değil, kalite yoksunu dizilere rağbet veren bilinçsiz tv izleyicisinde ne yazık ki, arz talep meselesi. . lakin kötü bir diziden daha kurtulduk en çok çocuklar için sevindim. iyi olmuş. .

24
3
yanıtYanıtla
Bu ne ya:

Böyle aptalca dizilerle milletin zamanını heba ediyorlar.

25
2
yanıtYanıtla
AYŞE:

HİÇ SEYRETMEDİĞİM BİR DİZİYDİ ÇOK MUTLU OLDUM

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title