Haberler

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl albüm çıkartan Kemal Doğulu, sahne aldığı beachte yaşanan teknik aksaklık nedeniyle elindeki mikrofonu fırlattı ve küfür etti.

Moda programlarının aranan juri üyesi Kemal Doğulu, yakın zamana içerisinde albüm çıkarmıştı. Albüm tanıtımı için çeşitli yerlerde sahneye çıkan Doğulu, sahne aldığı beachte öfkeden deliye döndü.

"BANA KAPRİS YAPAMAZSIN SEN"

Sahne aldığı sırada aksaklık yaşanınca öfkeden deli dönen Doğulu, "Bana kapris yapamazsın sen. Kaprisini s..." diyerek küfür etti.

Kemal Doğulu Sahnede Deli Döndü!

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Olay sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kemal Doğulu, "Dj bana ters bir hareket yaptı. Bende tepki gösterdim" dedi.

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

Kemal Doğulu Sahnede Deli Döndü!

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Küçük yaşta heves ettiği kuaförlüğe kız kardeşinin saçlarını keserek başladı. Babası kardeşleri ve Kemal Doğulu ufak yaştayken Amerika'ya çalışmaya gitti. Üniversite eğitimini yarıda bırakıp Amerika için vize almaya İstanbul'a gelir. Kariyeriyerinin ilk taşlarını kuzeninin kuaföründe çalışarak ekleyen Doğulu, kendini geliştirip moda dergileri için saç tasarımları yaptı.

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

İşinde daha iyi yerlere gelebilmek için yurt dışından makyaj malzemeleri getirdi.Çalışmaları beğenilen Kemal Doğulu, daha sonra fotoğraf çekmeyi öğrendi. Daha sonra Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Sıla ve Demet Akalın gibi ünlü sanatçıların imaj danışmanlığını yaptı. 2006'da Hande Yener'in imaj danışmanlığını yaptığı dönemde Yener'in kliplerini de çekmeye başladı. Konser günü vokalistin gelmemesi nedeniyle Doğulu, Yener'in vokalistliğini yaptı. Müzik dünyasına ise bu şekilde adım attı.

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

2014'ten bu yana Nişantaşı'nda kuaför salonu işleten Kemal Doğulu, Bu Tarz Benim isimli yarışmayı sunmaya başladı. Yarışmada jüri üyesi olan Doğulu'ya Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve İvana Sert eşlik etti. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı program 2015'te kanal değiştirerek Tv8'e taşındı. Programın adı "İşte Benim Stilim" olarak değişti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Doğulu Moda Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

Kim Bu?:

Herkes şarkıcı herkes sanatçı. Ne hale geldik. 1 kuruşluk adamlara 100 kuruşluk değer vermeyin böyle sapıtırlar.

21
2
yanıtYanıtla
Cx:

Kemal saçma sapan bi figürsün , matematikte karsiligin etkisiz eleman

21
2
yanıtYanıtla
Kartal:

Bu kim la.

19
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

fasülye gibi kendini nimetten sana bir hödük bu yahu

16
1
yanıtYanıtla
kici kirik:

Memleketteki popcu sayisi pazarci sayisini gecti. Bunlarin sanati mahalle aralarinda anadol pikapla gezen hurdaci hukmunde. Onlarda mikrofonu alip biseyler soyluyor, ama kufur etmiyorlar. Bu kici kirik guruhtan daha adamlar yani.

14
2
yanıtYanıtla
Güneş batıdan doğduğunda:

Yeni bir star daha doğuyor Bleach plaj club yıkılacak Ajdar kıskanacak Çikita çikita

13
1
yanıtYanıtla
arzu cısss:

sende sanatçımısın be seni kim sanatçı yaptıysa kendinden utanıyordur kesin

13
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Yakisikli beğendiğim bi tarz :)

0
12
yanıtYanıtla
M.S:

Kendisi bizim kulubumuzde kullandigimiz “Dj setup” ‘ini kullanmayi bilmedigini soyledi ve menejeri/asistani benim calmami rica etti. Daha onceden hazirlanmis 1 saatlik set’i bittiginde, menejeriyle set’in arkasindan calmami istedigi sarkilari iletti. Menejeri gecis yapip yapamayacimi sordu ve bende yapabilecegimi belirttim. Ikinci sarkinin akabinde “Sarki boyle mi basliyor, ben sarkiyi basindan istiyorum, benim dedigim gibi calacaksin, ben ne zaman diyosam o zaman muzigi kapatip acacaksin” gibi profesyonellik disi ve laubali konusmalarla sahnede kendini kucuk dusurmeye basladi. Beyefendi, hareketlerinin ardindan enerjisini kaybeden ortami toparlamak icin, program oncesinde bana verdigi flash bellekten “2018 summer set” adli parcayi acmami istedigini iletti. Bende menejerine, gayet kibar bir sekilde, ayni isimli sonu 1 ve 2 ile biten iki tane set oldugunu soyledim ve dinlemek isteyip istemedigini sormak icin kulakligi uzattim. Bu hareketimin uzerine Kemal Bey olayi yanlis anlamis olacak ki, az once de belirttigim laubali ve profesyonellik disi hareketlerine devam ederek “sen calicaksin, giderim, isletmecisi yok mu bu mekanin, ben gidiyorum abi, bana kapris yapamaz kimse” ve sosyal medyada videolarda da izlediginiz sozleri soyleyerek devaminda mikrofonu firlatti. Birkac sarkida daha performans gosterip mekani terketti. Olayin asli budur, sahsi fikrim olarak herhangi bir karalama kampanyasi yurutuldugunu dusunmuyorum.

8
2
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

takma abi insanlar cahil degil kimin ne oldugunu bu millet biliyo adam ucmuş o gece benim canımı sıkan şu oldu sanatçı diye yazmışlar ortada bi eser yok hali ile sanatçı da yok

yanıt3
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title