Haberler

Kate Moss, Bodrum'dan Vazgeçemiyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü top model Kate Moss, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki detoks tatilini sürdürüyor.

Göltürkbükü beldesinde bulunan bir detoks merkezine gelen Moss, denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkardı.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE KAÇTI

Türkbükü’nde bir beach’te sürekli güneşlenmeyi tercih eden ünlü top model, gazetecileri görünce hızlıca uzaklaştı. Tesisin güvenlik görevlilerini yanına çağıran Moss, daha sonra yardımcısı ile birlikte mekandan uzaklaştı. Ünlü model, daha sonra apar topar detoks merkezine geçti. Bodrum’da detoks kampına giren ünlü top modelin bir süre daha burada kalacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kate Moss Bodrum Muğla Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

arda:

dikkat ediyorumda hiç Türk ünlülerle uğraşmıyor,Uğraşmaz tabi,,bizim halk özenti(ünlülerde sonuçta türk halkyan yani),bazıları Kate gibi büyük sosyetelere veya sosyete olmasada sadece işini yapan ama zevk düğşkünü çocuk yaşta şarkıcı manken adı altında parayla şimartılan insanlardan olmak istiyor ama kimide sadece işin yapıyor,,türkiyede çok yabancı ünlü geldi,ama sonuçta türkiye ve türk ünlü ne ki,ne sinemamız gelişti,ne teknolojimiz,sinemada gelen yabancvı aktörler,bakalım türkiye aşk meşk,komedi,dram dan başka şey çekiliyormu diye gelmiştir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title