Haberler

"Jüri Üyeliği Yapamaz, Film İzlerken Canı Sıkılır"

Usta oyuncu Halil Ergün, önceki gün müdavimi olduğu Cihangir'de yakın arkadaşı Mustafa Alabora'yla buluştu.

Usta oyuncu Halil Ergün, önceki gün müdavimi olduğu Cihangir'de yakın arkadaşı Mustafa Alabora'yla buluştu. Geçtiğimiz aylarda, alkollü araba kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulduğu için mekana şoförüyle gelen Ergün, gazetecilerle sohbet etti.

ELİMDE RAPOR VAR

Ergün, "Ehliyetinizi aldınız mı?" sorusuna gülerek yanıt verdi: "Yine konumuza geldik. Geçen hafta ehliyetimi almaya gittim ama daha hazırlanıyormuş. Biriki güne ehliyetime kavuşuyorum. Elimde aslında kapı gibi sağlık raporum var ama alkol alacağım için yine şoförümle geldim." Ergün, Hülya Avşar'ın Altın Portakal'da jüri başkanı olmasına verdiği desteği de sürdürdü: "Bazı insanları anlayamıyorum. Herkes, kendini çok mühim zannediyor. Zaten ne oluyorsa, bu mühimler yüzünden oluyor. Hülya Avşar'ı ise her zaman destekliyorum. O, bu işi yapar."

KABUL ETMİYORUM

Jüri üyeliğini sevmediğini sözlerine ekleyen Ergün, "Çok teklif geliyor ama kabul etmiyorum" derken, araya giren Mustafa Alabora, "Halil o kadar film izleyemez. Canı sıkılır" diye espri yaptı.

YENİ DİZİ PROJESİ YOK!

Yeni bir dizi projesinin olmadığını söyleyen Halil Ergün şöyle konuştu: "Dizi teklifleri geliyor ama kabul etmedim. Şu ana kadar içime sinen bir proje olmadı. Gelenlerin uzun soluklu bir iş olacağına inanmadım."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mustafa Alabora Halil Ergün Hülya Avşar Cihangir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title