Haberler

İş Dünyası Bu Düğünde Biraraya Geldi

Seçil Giyim'in Sahibi Faik Güngör'ün Kızı Seçil Güngör ile Tuğra İnşaat'ın Sahibi Şahat Kaya'nın Oğlu Murat Kaya Birlikteliklerini Sheraton Otel'de Düzenlenen Bir Törenle Resmiyete Döktüler.

Seçil Giyim’in sahibi Faik Güngör’ün kızı Seçil Güngör ile Tuğra İnşaat’ın sahibi Şahat Kaya’nın oğlu Murat Kaya birlikteliklerini Sheraton Otel’de düzenlenen bir törenle resmiyete döktüler.

Çiftin düğününe çok sayıda politikacı ve seçkin davetli katıldı. Gelinin babası Faik Güngör ve annesi Ayla Hanım ile damadın ailesi Şahat-Satı Kaya çifti davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Geceye katılanlar arasında eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, İç İşleri Bakanı Beşir Atalay, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Meclis Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da bulunuyordu.

Çifte 8 kişi şahitlik yaptı

HAZİRAN ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nikah töreninde sekiz şahit vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini, Beşir Atalay, Mehdi Eker, Abdülkadir Aksu, Nevzat Pakdil, Selahattin Aras, Mustafa Ak, Yavuz Bulut ve Sami Selçuk üstlendi. Çiçeği burnunda çift nikah cüzdanını Beşir Atalay’ın elinden aldı. Çift balayı için İtalya’nın yolunu tuttu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title