Haberler

İkinci kez ailesinin evinden kaçan Fatma, yaşadıklarını Esra Erol'da anlattı: Hamileyim ama babasını bilmiyorum

Güncelleme:

İmam nikahlı 2 çocuk babası Ahmet'e kaçarak evlenen ve sonra Esra Erol'un programında ailesinin yanına dönen 19 yaşındaki zihinsel engelli Fatma, bir kez daha aynı adama kaçtı. Resmi nikahlı eşi Ahmet'in kendisini para karşılığı bir adama sattığını anlatan Fatma, hamile olduğunu ancak babanın kim olduğunu bilmediğini söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Fatma olayında ilginç bir olay yaşandı. Ailesinin yanından ayrılan 19 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Fatma, imam nikahlı evli ve 2 çocuk babası Ahmet'e kaçarak evlendi. Annesinin çağrısıyla Esra Erol'da programına çıkan Fatma, Ahmet'e kaçtığı için pişman olduğunu belirterek ailesine geri döndü. Ancak Ahmet tarafından tehdit edildiğini söyleyen genç kız, yeniden evden kaçtı.

"HAMİLEYİM AMA BABASININ KİM OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Dün canlı yayına çıkan Fatma, zorla gittiği Ahmet'in yanında yaşadıklarını anlattı. "Ahmet beni ailemi öldürmekle tehdit etti" diyen Fatma, eşinin kendisini para karşılığında başka bir adama verdiğini hatta şimdi hamile olduğunu söyledi. Ahmet'in zoruyla para karşılığı Faruk diye biriyle birlikte olduğunu söyleyen Fatma, "Evde başım döndü düştüm. Sonra hastaneye gidince hamile olduğumu söylediler. Bebeğin babasının kim olduğunu bilmiyorum" dedi.

İkinci kez ailesinin evinden kaçan Fatma, Esra Erol'da yaşadıklarını anlattı: Hamileyim ama babasını bilmiyorum

"AHMET VE KAYINVALİDEM BENİ DÖVDÜ"

Saçları kazınan Fatma, Esra Erol'un "Saçlarını bu hale kim getirdi?" sorusu üzerine de sözlerine şöyle devam etti: "Kayınvalidem ve Ahmet. Ahmet'in Gülşen'le olan birlikteliğinden doğan çocukları devlet korumaya aldı, onlar da beni suçluyorlar. Saçlarımı keserken elimi kolumu bağladılar. Şiddet gördüm."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Esra Erol Atv Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (9)

Hek Tor:

Yahu bu olayi Esra cözemez, olsa olsa Müge cözebilir... Önümüzdeki dönem baskaniyemiz, reisiyemiz Müge.

128
26
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Auhhh yani, bu kadar da olamaz yaaa; millet gercek söyledigimi sanip amma like vermis haaa, la ollum bu bir "tiii" idi yav...

yanıt5
yanıt0
Kadir ATASEVEN :

idam şart

122
12
yanıtYanıtla
AJ B:

Dedikodu programinda bu olaylari tartistiniz ne oldu? Utanilacak olaylari eskiden aileler kapardi cunku bir gurur vardi, simdi her kirli camasir ortaya dokuluyor. Bu programlar ibretlik degil sadece kotu ornek. Bu konusmalara nasil izin veriliyor anlamadim?

22
8
yanıtYanıtla
Volkan Eker:

Demekki önüne gelenle yatıyosun hiç boşuna aglama

8
21
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Bide demezlermi zihinsel engelli diye senden benden akıllı.cehennem odunları.

19
7
yanıtYanıtla
Sıradan Biri:

Hiç boşuna programlara çıkıp da duygu sömürüsü yapmayın, tamam ne halt yerseniz yiyin ama o bebeğin ne günahı var O bebeğe acıyorum, yazık...

14
4
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Yazıklar olsun, lanet olsun kendisinden güçsüz birileri üzerinde kimin ne kadar kötü niyeti varsa Allah kahretsin onu. Kadın cinayeti kadın şiddeti diye algı yaratıyor bazı dangalaklar; birisi gidiyor bebeğini yakıyor, diğeri hayvana işkence ediyor, bir başkası engelliye zulüm ediyor. Manyak her türlü manyak, kadınına, erkeğine, bebeğine, sağlamına engellisine bakmıyor maalesef. Gücü yetsin yeter ki.

16
1
yanıtYanıtla
Doğru söyleyen :

Artık bu ülkedeki istismara bir idam cezası gelmeli.Nedir bu masum insanların yaşadıkları?

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title