Haberler

    İki tiyatrocu iki farklı bakış

    Güncelleme:

    Altan Erkekli: Hala taksit ödüyorumAilesiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Altan Erkekli, "Geçinemiyoruz diyen sanatçılar, sosyal medyada 'Yıllarca çalıştın, birikim yapmadın mı' diye eleştirildi.

    Altan Erkekli : Hala taksit ödüyorum

    Ailesiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Altan Erkekli, "Geçinemiyoruz diyen sanatçılar, sosyal medyada 'Yıllarca çalıştın, birikim yapmadın mı' diye eleştirildi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

    "Bütün sanatçıların bir eli yağda bir eli balda değil ki. Ben de hala evim için taksit ödüyorum. Tek bir tane evim var, o kadar. Ödediğim vergiler var, çocuğumun okulu var. Bu dönemde maddi kayıplar yaşadık. Dizi çekilmeyince para alamıyorsun."

    Okan Bayülgen : Ağlamaları çok çirkin

    Okan Bayülgen de önceki gün kızı İstanbul'la birlikte Nişantaşı'ndaydı. Oyuncu, geçinememekten yakınan sanatçılara tepki gösterdi. "Bakıyorum da çok ağlayan var. Sürekli ağlıyorlar" diyen Bayülgen, şöyle konuştu:

    "Sen sanatçısın, mekanda çalışan garson ne yapsın, yer gösterici ne yapsın? Diğer mesleklerde çalışanlar aylarca işsiz kaldı. Bizimkilerin 'zorlanıyoruz' demesini kabul etmiyorum ben. Tiyatrocuların ağlamasını çok çirkin buluyorum."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Altan Erkekli Okan Bayülgen Sosyal Medya Nişantaşı Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title