Haberler

Hollywood'un Küçük Sırları

Hollywood Yıldızları da Hile Yapar! Ünlü İsimler, Olduklarından Daha Zayıf ve Formda Görünmek İçin...

DIANE KRUGER

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan 1976 doğumlu Diane Kruger bile ince fiziğine rağmen zaman zaman yanlış giysi kurbanı olabiliyor. Kruger; vücudu sarmayan elbiseler giydiğinde, özellikle de beline kemer takmadığında olduğundan daha kilolu görünüyor.

JENNIFER LOVE HEWITT

1979 doğumlu oyuncu Jennifer Love Hewitt, sık sık kilo alıp vermesiyle gündeme geliyor. Yuvarlak hatlı oyuncuya kırmızı renk çok yakışsa da yanlış bir elbise modeli seçtiğinde olduğundan daha kilolu görünüyor. Hewitt'e göğüs dekolteli ve belden bollaşan elbiseler daha çok yakışıyor.

HILARY DUFF

1987 doğumlu Hilary Duff, doğumdan sonra aldığı kiloları vermekte zorlandı. Hala eski görünümüne kavuşamayan Duff, sık sık jean pantolonla görüntüleniyor. Ancak Duff koyu renk ve likralı pantolonlarla, özellikle de altına topuklu pudra renkli ayakkabılar giydiğinde daha zayıf görünüyor.

JORDIN SPARKS

1989 doğumlu Jordin Sparks, bir davette uzun ve vücudu saran bir tuvalet giyince olduğundan daha kilolu görünmüştü. Spark, kısa süre sonra gittiği bir başka davette yine beyaz renkli ancak aşağıya doğru bollaşan bir mini elbise giyerek hem daha seksi, hem daha şık görünmeyi başarmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Love Hewitt Diane Kruger Hilary Duff Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title