Haberler

Hasan Can Kaya Avrupa Turnesine Devam Ediyor

Güncelleme:

Çok Aşk filminin vizyona girmesinin ardından çalışmalarına ara vermeden yeni turnesini planlayan Hasan Can Kaya, Almanya'da hayranlarıyla buluştu. Uzun süredir aldığı talepler sonucunda kapsamlı bir Avrupa rotası oluşturan komedyen, 2024 yılında da turnesine devam edecek.

'Çok Aşk' filminin vizyona girmesinin ardından çalışmalarına ara vermeden yeni turnesini planlayan Hasan Can Kaya, yurt dışındaki hayranlarıyla buluştu.

Uzun süredir aldığı talepler sonucunda kapsamlı bir Avrupa rotası oluşturan komedyen, 2024 yılında da devam edecek turnesinin ilk ayağını gerçekleştirdi.

Biletleri haftalar öncesinden tükendi

Hasan Can Kaya, 'Stand-Up Party' adını taşıyan şovuyla önce Almanya'da sahnedeydi. Stutgart, Berlin, Mannheim, Bochum ve Münih'te 5 gösteri yapan ünlü komedyenin gösterisinin biletleri haftalar öncesinden tükendi.

Her bir salonda binlerce hayranıyla buluşan Hasan Can Kaya'nın şovu izleyenlere kahkaha şöleni yaşattı.

Ünlü komedyenin gösterisini izlemek isteyen fakat kendi şehirlerinde bilet bulamayan hayranları bile farklı şehirlerden gelerek gösteriyle buluştu.

Hasan Can Kaya 2024 yılında da Almanya, Avusturya, Belçika, Hollanda, İngiltere ve İsviçre'nin farklı şehirlerinde hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Hasan Can Kaya Almanya Sanat Sinema Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title