Haberler

Evli bir adamla ilişkisi olduğu ortaya çıkan Japonya güzeli tacını geri vermek zorunda kaldı

Güncelleme:

Ukrayna doğumlu Karolina Shiino, Japonya'da düzenlenen güzellik yarışmasını kazandı ancak evli bir doktorla ilişkisi ortaya çıkınca tacını bırakmak zorunda kaldı. Shiino, kökeni nedeniyle kamuoyunda tartışma yarattı.

Japonya'da düzenlenen güzellik yarışmasını kazanan Ukrayna doğumlu Karolina Shiino, bir gazetenin evli bir doktorla ilişkisini ortaya çıkarmasıyla tacını bıraktı. Shiino, kökeni nedeniyle tartışma yarattı. Özür dileyerek tacı geri verdi.

Japonya'da düzenlenen güzellik yarışmasını kazanan Ukrayna doğumlu Karolina Shiino, bir gazetenin evli bir doktorla ilişkisini ortaya çıkarmasının ardından tacını bırakmak zorunda kaldı.

26 yaşındaki Shiino, iki hafta önce Japonya'nın güzellik kraliçesi seçilmişti, ancak kazanması kökeninden dolayı kamuoyunda tartışma yarattı. Bazıları doğal olarak vatandaşlığına sahip olanın tacını takmasını alkışlarken, diğerleri geleneksel Japon güzellik ideallerini temsil etmediğini belirtti. Tartışmaların ortasında, yerel bir dergi, Karolina'nın evli bir adamla olan ilişkisini ortaya çıkardı.

Shukan Bunshun tarafından yayınlanan haberde,Shiino'nun evli bir doktorla ilişki içinde olduğunu iddia etti. Adam herhangi bir yorum yapmadı. Yarışma organizatörleri, ilk açıklamalarındaShiino'nun evli bir adamla ilişkisi olduğunu bilmediklerini söyledi. Fakat daha sonra her şeyden haberleri olduğunu itiraf etti.

Tacını geri verenShiino, yaptığı açıklamada özür diledi. Özür açıklamasında şunları ifade etti;

"Yarattığım büyük sorun ve beni destekleyenleri aldattığım içingerçekten üzgünüm," dedi. Shiino'yu 22 Ocak'ta tacı giyen ilk Avrupalı kökenli kişi olmuştu. Ukrayna'da doğduktan sonra annesiyle beş yaşındayken Japonya'ya taşınmış ve üvey babasının Japon soyadını almıştı. Akıcı Japonca konuşup yazıyor ve 2022'deJapon vatandaşı oldu. Unvanı aldığında, konuşmasında şunları söylemişti: "Birçok kez Japon olarak kabul edilmedim, ancak bugün Japon olarak tanındığım için dolu dolu minnet duyuyorum."

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Ukrayna Japonya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

mehmet dogru:

ya bunun neresi guzel

35
2
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Tipe bak çay demle

30
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title