Haberler

    Ev sahibinden ölüm tehditleri alan Mine Koşan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: İnsanlar mağdur olmasın

    Güncelleme:

    Kira artışı yapmak isteyen ev sahibinden ölüm tehditleri aldığı için mahkemelik olan usta sanatçı Mine Koşan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Birçok kiracının ev sahipleriyle davalık olduklarını söyleyen Koşan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konuyla ilgili çalışmalar yaptığını düşünüyorum. İnşallah insanlar mağdur olmaz" dedi.

    Kiralarını düzenli ödemesine rağmen ev sahibi tarafından daireden çıkması için ölüm tehditleri alan sanatçı Mine Koşan davalık oldu. Nişantaşı'nda ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Koşan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "Bu konuyla ilgili çalışmalar yaptığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    "MAHKEMELER EV SAHİBİYLE DAVALARIYLA DOLU"

    Şişli'de kardeşi Ayda Koşan ile oturdukları dairenin aylık ödemesini aksatmamasına rağmen evden çıkmaları ölüm tehdidi aldığı ev sahibinden şikayetçi olan Mine Koşan, önceki Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Koşan, ev sahibiyle yargı sürecinin başladığını belirterek "Mahkemeler bu davalarla dolu... Herkes şikayetçi. Tehditler aldım. Konuşmam yasak" dedi.

    Ev sahibinden ölüm tehditleri alan Mine Koşan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: İnsanlar mağdur olmasın

    "ERDOĞAN'IN ÇALIŞMALAR YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

    "Son dönemde bu haberler sürekli gündem oluyor. Sizce nasıl çözüm olunmalı? sorusu üzerine sözlerine devam eden sanatçı, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konuyla ilgili çalışmalar yaptığını düşünüyorum. İnşallah insanlar mağdur olmaz" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Recep Tayyip Erdoğan Sahibinden Mine Koşan Magazin Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    Cengiz:

    Herkese çok yardımcı oluyor sanada olur

    52
    14
    yanıtYanıtla
    Murat Kılıç:

    Ülkede ne sorun olsa çözerse Erdoğan çözer. Oy veren vermeyen her kesimin umudu oldu

    29
    34
    yanıtYanıtla
    Dr.Kimbel:

    Sayin mine kosan kac yillarin sanatcisisin kendine bir daire alamadinmi kazandigin paralari ne yaptin

    43
    12
    yanıtYanıtla
    Atilla Han:

    Sorunu yaratan cozumun parcasi olamaz

    43
    8
    yanıtYanıtla
    Alfakurt:

    Evet bu emlakçılara çok ağır cezalar verilmeli ama bazı ev sahipleri de cezalandırılsın.

    37
    12
    yanıtYanıtla
    Jesy:

    Bunca yillik sanatci bu zamana kadar başina bi ev alamamasi kirada oturması ilginc

    42
    6
    yanıtYanıtla
    Sencer:

    Parayı koy mevduata sonra kira yüksek diye dert yan geçin bunları yeter artık algı yapmayın kira yüksek diyenlerin hesaplarına bakın

    26
    16
    yanıtYanıtla
    Alina Lopez:

    Ev sahibi değil emlakçılar piyasayı dağıttı. Yasal düzenleme ile cezaevini boylamalilar.

    30
    2
    yanıtYanıtla
    Tahsin Büyükkol:

    millette hic anlayis yok. AÜ artmasi 1 e 1 daha oldu 22bin. kira 2bin ise tabiki oda 1 e 1 artar olur 4bin Millet saniyoki 2binden 2,5e cikacak. Ev sahibi ne ile karsilayacak evdeki zerarlari bir boyaca 5 bin yerine simdi 10bin istiyosa. Millette akil fikir yok. AÜ artarsa tabiki gerisinde ayni yoldan gidecek. ama cok hizli ve cok yavas gidende var. Kiraci 100de 25% artirir.olur 2,5 kafayi üsütmüs Ev sahibin 1e 5 artirir olur 10 hatta 15 kafayi üsütmüs .

    15
    10
    yanıtYanıtla
    sade vatandaş:

    ben kendimi bildim bileli sahnedeydi anlaşılan mine koşan iyi koşamamış onca sene bir ev sahibi olamamış iki günlük yeni yetmeler dünyayı götürüyor sayılı miktarda olan sanatçılar kiralarda sürünüyor demekki sanatçılıkla ticaret ayrı şeylermişki becerip çuvalı çeşme akarken yeterince dolduramamış

    16
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title