Haberler

Esra Erol, Mevlütten Sonra Oğlunun Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Ocak ayında ikinci kez anne olan Esra Erol, takipçileriyle oğlu Ömer Ali'nin fotoğrafını paylaştı.

Evlendirme programı denilince akla gelen ilk isimlerden olan Esra Erol bu yılın başında Ali Özbir ile olan evliliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getirmiş ve ocak ayının ilk günlerinde oğlu Ömer Erol'u kucağına almıştı.

MEVLÜTTEN SONRA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İkinci çocuğuyla birlikte büyük bir heyecan yaşayan Erol, 40′ı çıkan bebeği için mevlüt okuttuktan sonra çekilmiş bir fotoğrafı ağabeyi İdrisali'nin de aynı dönemde çekilmiş bir fotoğrafıyla birlikte paylaşmayı tercih etti.


FOTOĞRAFLARI YAN YANA KOYDU

2011 doğumlu İdrisali ile 2016 doğumlu Ömer'in mevlüt fotoğraflarını yan yana koyan Esra Erol, böylelikle takipçileriyle bu mutluluğunu da paylaşmış.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Özbir Esra Erol Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

melek 25:

çok şirinler maşallah. Allah hayırlı evlat olmalarını , analı babalı büyümelerini nasip etsin ;İnşallah.

21
1
yanıtYanıtla
:

ya oldüğünüz gibi görünün yada göründüğünüz gibi olun hamile hamile milyonların karsısında dikine dikine program yap sonrada mevlit okut ne lahana ne perhiz

7
14
yanıtYanıtla
kıral:

adam mı oldunuz lan???

7
12
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, herhangi bir sebeple tutamadığın oruç ların fidyesini, İslami Talebe yetiştiren yurtlara ver. Orada İslam Dinini derinlemesine öğrenen gençlerimiz senin yerine ibadetlerini gerçekleştirsin.

4
6
yanıtYanıtla
Ahmet ayvaz:

Marifet hemde büyük kendini bir zannediyor gündemde kalmak için ne yapıyor

4
0
yanıtYanıtla
gulbaharMobil-ANDROID:

bebeklerin de senin gibi tatlı allah bagislasin seni seviyoruz esra erol

2
0
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

tatlılar, yalnız evlenmeye çıkanlar saldırgan hep söylüyorum, saldırganları görünce insanlardan daha çok tiksiniyorum. ferdi denen damat adayı madem zorbalık sevmiyor ne yaptı başka damat adayını suçladı zorba diye, kendi zorba daha beter. evlenmek allahın saldırganlarının geriden yuva kurması demek.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title