Haberler

Esra Erol Evlendi

Güncelleme:

İzdivaç Programı Sunucusu Esra Erol Dünya Evine Girdi.

Genç damat lüks otomobil hediye etti

Ünlü sunucu Esra Erol, Sapanca Güral Otel'de Ali Özbir ile kır düğünüyle dünyaevine girerken, düğüne iş, sanat ve sosyete camiası büyük ilgi gösterirken genç damat eşine son model lüks otomobil hediye etti.

Kır Düğüne Seda Sayan, Banu Zorlu, Behzat Uygur, Eda Koç, Gökçe Karahan, İnci Nalbant, İpek Tanrıyar, Melike Öcalan, Merve Sevi, Pelin Sönmez, Oylum Talu, Pınar Aylin, , Selami Şahin, Safiye Soyman, Sibel Turnagöl, Tanyeli, Hatice, Zerrin Özer ve çok sayıda davetli katıldı. Havai fişekler ile otelden çıkıp piste gelen Esra Erol ilk dansı sonrasında mikrofonu eline alarak mutlu olduğunu söyleyerek davetlilere teşekkür ederken, damat Ali Özbir ise Erol'un tüm ısrarlarına rağmen konuşmadı.

Çifti ilk tebrik eden Güral Otel'in sahibi Nafi Güral oldu. Genç çift, davetlilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet ettiler. Gecenin sürprizi ise damat Ali Özbir'in Erol'a aldığı son model bir lüks araç oldu.

Düğün sonunda otelde bir gün kalacak olan yeni çift balayı için ise Çeşme'yi seçti.

SEDA SAYAN YENİ SEVGİSİLİYLE KATILDI

Geçtiğimiz aylarda Onur ŞanÆdan boşandıktan sonra Atilla Altay ile aşk yaşamaya başlayan Seda SayanÆda düğüne yeni sevgilisi ile katıldı. Rahat hareketleri ile dikkat çeken Seda Sayan yeni sevgilisi ile görüntülerini çeken gazetecilere gülümserken yeni sevgilisi Atilla Altay ise objektiflerden rahatsız olduğunu tavırlarıyla gösterdi

ÖZER ŞİMDİKİ EVLİLİKLERE İNANMIYORUM

Düğüne katılan daha önce başından evlilikler geçen Zerrin Özer ise şimdiki evliliklere inanmadığını söyledi.

Muhabirlerin "Darısı sizin başınıza. Gelinin ayakkabısının altına ismini yazdırdınızmı ?ô sorusuna "O kadar aciz değilim. Oraya yazdırayım. İstesem yarın evlenirim. Kendine güveni olmayan insanlar bunu yapıyor. Artık evlilikler flört oluyor. Simdiki evliliklere inanmıyorum. Bu zamanki ilişkilere de inanmıyorum. Eskiden evleniyorlarmış. "dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title