Haberler

Genç Oyuncu Büşra Cebe, Eşkıya'nın Kadrosuna Katıldı

Güncelleme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a genç oyuncu Büşra Cebe dahil oldu.

Oyuncu Büşra Cebe, başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine dahil oldu.

AJAN OLACAK

Büşra Cebe, Fark Film Yapım / Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, Onur Tan'ın yönetmenliğini yaptığı, Atv'nin sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kimliksiz bir ajanı canlandırıyor.

DİZİDE OLMAKTAN ÇOK MUTLU

Reytinglerde büyük başarı yakalayan diziye dahil olmaktan çok mutlu olduğunu belirten oyuncu, "Mükemmel bir kadro ile çalışma fırsatı yakaladım. Böylesine güzel bir bütünün parçası olmaktan inanılmaz mutlu ve gururluyum. Siz gerekenleri yaparsanız başarı mutlaka yolunuza açılan bir kapı olacaktır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Raci Şaşmaz Deniz Çakır Atv Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

kürt oglu bodrum Ortkenden:

Dön bunlardan biri Emine Erdoğan’i elestirmis ve ceza evini boylamis yaw Rahmet li eski basbakanlarin cumurbaskanlarin hepsini elestiriyorlardi kimse hapis yatmiyordu ne bicim Bir ülkedeyiz ceteler ve mafya dolmus ülkeye bodrum da Bir tane Tourist yok ülke agliyor

4
23
yanıtYanıtla
angaralı:

siz varken turist ne arar la orda senınkıde lafmı???

yanıt0
yanıt0
erenn:

2 haftadır oynuyor be habercilik bu işte

25
0
yanıtYanıtla
1907 GALATASARAYLI EZİK:

NİYE BU KADIKÖYDE FENERE ŞANSIMIZ TUTMUYOR. NEDEN 18 SENEDİR EN İYİ KADROLARLA ORDA TOKATLANIP GELİYORUZ. ACABA BİR 18 SENE DAHA GEÇECEKMİ GALİBİYET İÇİN. BİR NESİL GELDİ GEÇİYOR KADIKÖYDE GALİBİYET GÖRMEDEN. TUBİTAK UYUYORMU NİYE BİR ARAŞTIRMA YAPMIYOR. YADA DİYANET NEDEN BİR CUMA AKŞAMI BÜTÜN CAMİLERDE HUTBE VE MEVLİDİ ŞERİF OKUTMUYOR. BÜTÜN BUNLARA CEVAP VERECEK BİR YETKİLİ YOKMU 88 MİLYON 175 BİN 987 NÜFUSLU MEMLEKETTE. NEDEN NEDEN NEDEN? YETER YAV YETERRRRRRRRRRR.

1
14
yanıtYanıtla
insan:

acaba bundan bi tanede bizim eve transfer etsek olurmu ki yanlızlık zor iş :))))

12
3
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

ANKARA abidinpaşanın suları neden paslı doğalgaz neden çok pahalı elektrik neden çok pahalı

11
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

DOKTOR DEĞİLİM AMA HASTAM ÇOK. 14 MART DÜNYA TIP BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN. HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH.

4
7
yanıtYanıtla
metin ceran:

ni ye hocam artık hastalık yok nedeni sağlıktaki başarı ve devlet hastanelerinin çok yeterli oluşu. anlayacağın kırizmiriz yok . heyecanlanmayın . devlet vatandaşları özel tıp sektöründeki vanpirlerin ellerinden kurtardı kendi bakıyor cavvvvv chp gibi oldu sen chp li olunca böyle veda ettim cavvvv

yanıt0
yanıt0
Hızır Çakırbeyli:

Hoş gelmiş

7
4
yanıtYanıtla
Hızır:

Bakalım bunu nasıl tavlayacam

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title