Haberler

Ebru Polat, sokağa çıkma yasağından sonra market ve fırınların yağmalanmasına tepki gösterdi

Güncelleme:

31 şehirde sokağa çıkma yasağını ilan edilmesinin ardından vatandaşlar market ve fırınlara akın etti. Günlerdir alınan tedbirlerin hiç sayıldığını gören Ebru Polat ise vatandaşların her yeri yağmalamasına "Kudurmuş hayvan gibi saldırdınız" diyerek tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 31 şehirde sokağa çıkma yasağı ilan etti. 12 Nisan saat 24.00'e kadar devam edecek olan yasağı öğrenen vatandaşlar ise market ve fırınları yağmaladı. 20 günden fazladır evde olan şarkıcı Ebru Polat ise Instagram hesabından isyan etti.

"SADECE KENDİNİZİ DÜŞÜNEREK YAĞMALADINIZ"

Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Polat, vatandaşların marketleri ve fırınların yağmalanmasına şu sözlerle tepki gösterdi: "Kudurmuş hayvan gibi saldırdınız o marketlere... Yağmaladınız sadece kendinizi düşünerek. Halbuki orantılı ölçüde alıp diğer insanları da düşünmeniz gerekmiyor muydu? Komşun aç yatarken sen tok yatabilecek misin helal sana Müslüman kardeşim. 2 gün bu ya 50 ekmek almak ne demek!"

Ebru Polat, sokağa çıkma yasağından sonra market ve fırınların yağmalanmasına tepki gösterdi

FIRINLAR EKMEK DAĞITACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 31 şehirde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından açıklamalarda bulundu. Sokağa çıkma yasağının pazar saat 24.00 itibarıyla sona ereceğini belirten Bakan Soylu, halkın sokaklara akın ederek alışveriş yapmasıyla ilgili "Milletimizin telaşı var bunu da normal karşılıyorum ama bu telaşa gerek yok. Yarın fırınlar açık, kendi araçlarıyla ekmek dağıtabilecekler" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Polat İzmir Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (79)

Mustafa:

Hani bi söz vardır yedi gi önünde yemediği arkasında tuzu kurular evinde herşeyi olanlar uzaktan elestirir.

10
18
yanıtYanıtla
L.D:

Evde ekmeğim yoktu. Alma şansım da, dışarı çıkma şansım da. Akşamdan ne kaldıysa ısıtıp yedik. Ekmek yok diye aç kalmadık. Verdiği, vereceği nimetlere şükürler olsun..

yanıt0
yanıt0
Mustafa 0180:

3 çocuğum var hiç panik yapmadım hala yaşıyoruz.

yanıt0
yanıt0
s.aydın:

aniden milyonlarca insana ihtiyaçlarını iki dakikada gör sokak yasak dersen kargaşa kaos çıkar dar zamanda ihtiyaçlarını görmek isteyen bu insanlara kudurmuş diye hakaret etmek ahlaksızlıktır, alçaklıktır. insanları bu duruma düşürenlere yazıklar olsun bu iş acemice yapıldı milleti kargaşaya sürüklediler

13
11
yanıtYanıtla
C.cicek:

Giyar sende ancak bukadar mantik olur erken deselerdi bir dusun ne olurdu butun marketler yagmalanirdi iki gunde hicmi evde yeyecek biseysi yok dusun o gece bukadar insan cikiyorsa erken soylerselerdi milyonlar dokulecekti sokaka

yanıt13
yanıt7
elbet güzel günler gelecek:

bunlar hata yapar yalaka yandaşlarıyla beraber milleti suçlar sabun gibi üste çıkarlar kendilerini bir şey sanarlar bunlar bırakın memleketi iki koyunu bile idare edemezler iyi bir şey oldumu kendilerine mal eder kasıntılarından geçilmez kötü bir şey oldumu suçu ya dış güçlere atar yada gariban nafakasını arayan millete artık yeter seçim zamanı geldiğinde hepiniz cevabınızı alacaksınız o günü sabırsızlıkla bekliyorum

yanıt1
yanıt0
ZİYAA:

Evladım 2 günde az yeyiver be çocuğum.

yanıt1
yanıt0
marketler zaten yağmalandı nerdeyse:

bunu yapan kesim anca cahil takımı olabilir, onlarında kim olduğu yirmi yıldır belli

yanıt2
yanıt3
ANTİ ARTİST:

Senin tuzun kuru tabii. Kapında koşturan elli kişi vardır.

11
12
yanıtYanıtla
Serkan:

Ne kapisi iki baksa dibine dusecek 50 kisi vardir.

yanıt0
yanıt0
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title