Haberler

Yıllar Önceki Dans Performansıyla Hafızalara Kazınan Oyuncu Pelin Sönmez, 2. Kez Evlendi

Güncelleme:

Ece Erken'in Mavi Şeker programındaki dans performansıyla akıllara kazınan oyuncu Pelin Sönmez, dünyaevine girdi.

Oyuncu Pelin Sönmez ile Cem Candar dünyaevine girdi. Genç oyuncu evlendiğini sosyal medya hesabından paylaştığı nikâh fotoğrafıyla duyurdu.

2. KEZ NİKAH MASASINA OTURDU

Pelin Sönmez fotoğrafın altına,"Kendi özgür iradenizle Cem Candar'ı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz? - Evet" notunu düştü. Pelin Sönmez ilk evliliğini iş adamı Cengiz Çolak ile yapmıştı. Pelin Sönmez ile Cengiz Çolak 2 yıl süren evliliklerine 2016 yılında nokta koymuştu.

PELİN SÖNMEZ KİMDİR?

Pelin Sönmez, 27 Nisan 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oynamış olduğu diziler ve söylemiş olduğu şarkılar ile birlikte hem oyuncu hem de şarkıcı olarak hayran kitlesini oluşturdu.

Bununla beraber lisans eğitimini de Kocaeli Üniversite'sinde alan olan Pelin Sönmez, Derbent Meslek Yüksek Okulu Turizm Seyahat ve İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Jimnastik eğitimi de almış olan Pelin Sönmez bu sebeple birçok dans gruplarıyla birlikte çalışıp dans etti.

Pelin Sönmez'in müziğe yönelmesindeki en büyük etken ise, babasının devamlı gitar çalıp şarkı söylemesi oldu.

Bunun devamında ise, daha 14 yaşlarındayken MMC adlı müzik kanalında VJ'lik yapmaya başlayan Pelin Sönmez böylece pop müzik dünyasına adımını atmış oldu. Dans yeteneğini de kullanarak Mansur Ark'ın 2004 yılında çıkarmış olduğu 'Gazla Gitsin' klibinde dans eden kızlardan biri oldu.

Bu diziden sonra hem tanınmaya başladı hem de hayatı değişti.

Pelin Sönmez, Akasya Durağı dizisinde Cezmi Baskın'ın (Osman) kızı Dilek karakterini canlandırıyordu. Bu diziden sonra hem tanınmaya başladı hem de hayatı değişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Sönmez Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

on numara balıkesir:

kim bu bilen var mı. piyasada sanatçı diye bir sürü çer-çöp var

37
2
yanıtYanıtla
mantık:

evet yine tüm yobaz koyunlar toplanmış :D aman ne önemli haber diyen gül ablacım sabah akşam magazin programı izlediğin günleri ne çabuk unuttun. adı üstünde magazin haberi gelip senin akşam yemeğinde ne yaptığını mı yazsın yada magazin haberinde afrinde neler yaptığımızı mı azıcık kullanın şu boynunuzun yıllardır taşıdığı şeyi yazık boşa taşımasın:D

3
11
yanıtYanıtla
adonis:

Boşver kardeş millet ikiyüzlü. En fazla cinsel suç ülkemizde işleniyor millet sapık ama sorsan ayıp herşey. Yobaz bunlar yobaz.

yanıt4
yanıt3
ali:

tecavüzlerin artmasının sebebi senin gibi sapık, sözde modern tipler. Papazların çocuklara cinsel istismarda bulunmasını örnek alan tiplerden başka ne beklersin ztn

yanıt1
yanıt1
Çakıcı:

Sığırdamantık ne gezer, ver samanı babasını bile tanımaz

yanıt1
yanıt0
Gülay:

Bu murat Dalkılıçla sevgiliydi murat bunu terkedip merveyle evlenmişti zamanında

10
1
yanıtYanıtla
beyaz:

abazalar yine meydanda

6
1
yanıtYanıtla
Şakir SK:

Aman ne önemli haber

6
0
yanıtYanıtla
Alican:

Hoş iş

5
1
yanıtYanıtla
MERTÇE:

YOBAZ KADIN ECE.

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title