Haberler

Ceren Hindistan Kızının Tedavisi İçin Farklı Bir Hastaneye Başvurdu

Güncelleme:

2,5 yaşındaki kızının kemoterapi tedavi görmesini istemediği için hastane tarafından mahkemeye verilen Ceren Hindistan, tedavi için farklı bir hastaneye başvurdu.

Oyuncu Ceren Hindistan'ın 2,5 yaşındaki kızı Arya'nın böbreğinde tümöre rastlanmıştı. Hastalığı tespit eden hastane ise hemen kemoterapiye başlanması gerektiğini belirtmiş ancak Ceren Hindistan çocuğu için tedaviyi reddetmişti.

DAVA AÇTILAR

Hastane yetkilileri kızı Arya'nın kemoterapi tedavisi görmesini istemeyen Hindistan'a dava açarak küçük çocuğun koruma altına alınmasını talep etti. Hastanenin ardından, Son 4 aydır çocuğuyla görüşmediğini iddia eden eski eş Ümit Aslan da Ceren Hindistan'a velayet davası açtı.

PİŞMAN OLDU

Günaydın'dan Okan Filizçay'ın haberine göre, olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ceren Hindistan, kemoterapi tedavisini reddettiği için pişman oldu. Oyuncu, kızının tedavisi için başka bir hastaneye başvurdu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (13)

29wolf:

Allah şifa versin. Rabbim her şeyden önce sağlık versin. .

16
1
yanıtYanıtla
SENA MÜL MÜLK:

AMİN

yanıt0
yanıt0
ASİ:

hani yalandı bu haber. ne biçim annelik bu utanmaz. çocuk ölsün istiyor. bakamaz zor tabi hasta çocuğa

0
17
yanıtYanıtla
Misafir.:

çocğunun acı çekmesine dayanamıyor . . . . zor işler bunlar ALLAH Kimseye evlat acısıyla sınamasın.

yanıt4
yanıt0
ADİL:

Asıl utanmazlar sizin gibi neyin ne olduğunu bilmeden acımasızca yarım yapanlardır.

yanıt1
yanıt0
asiymiş:

embesilin önden gidenisin rezil utanmıyormusun böyle yorum yapmaya

yanıt2
yanıt0
Durumleylaa:

Allah kimseye göstermesin Allah şifa versin

16
1
yanıtYanıtla
sibel:

ne kadar kötü insanlarsınız siz hangi anne çocuğunun ölmesini ister nerden biliyosunuz niçin tedaviyi reddettiğini vicdanınız nasıl el veriyo böyle yorum yapmaya yazık size zavallılar

14
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence en doğru kararı vermiş kemoterapi zaten insanı öldürüyor karbonatlı su içse daha iyi ilgilenenler olursa GOOGLE den KEMAL MİLAR sayfasını incelemesini tavsiye ederim

5
10
yanıtYanıtla
sümbül:

Allah yardımcısı olsun küçük kızın

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title