Haberler

Ceren Hindistan'ın İmam Nikahı Kıydığı Eşi Evli Çıktı!

Güncelleme:

Ünlü mankenle imam nikahı kıyan Ümit Aslan'ın bir başka kadınla daha imam nikahıyla evli olduğu ortaya çıktı.

Ceren Hindistan, Sevgililer Günü'nde işadamı Ümit Aslan'la umreye gitti. Instagram'dan fotoğraflarını paylaşıp, "Tarifsiz bir duygu. Eşimden Allah razı olsun. Bana sevgililer gününde gerçek aşkı yaşattı" notu düşünce çiftin imam nikahı kıydığı anlaşıldı. Umre dönüşü ise başka bir gerçek ortaya çıktı.

NAFAKA DAVASI AÇILDI

Ümit Aslan'ın memleketi Van'da imam nikahlı bir eşi daha vardı. Güneş Ç. imam nikahlı eşi Aslan'ın kızlarına bakmadığını ileri sürerek nafaka davası açtı. Kızının, Ümit Aslan'ın nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten Güneş Ç., aylık 10 bin TL nafaka, 500 bin TL tazminat istedi. Resmi nikah bekleyen Hindistan ise şoke oldu.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Hindistan, umreden paylaştığı fotoğrafların altına "Allah eşimden razı olsun. Bana sevgililer gününde gerçek aşkı yaşattığı için" notu düşmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ceren Hindistan Ümit Aslan Instagram Magazin Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (47)

Asya AlmanyamobilWeb@haberler.com:

Yuh. Boyleleri bir de muslumanim diye gezmiyor mu ortalikta... Gitte once coluguna cocuguna sahip cok, mankenlerle dini nikah kiyip kutsal mekanlarda selfie cekene kadar...

34
0
yanıtYanıtla
alemdar:

evli oldugunu butun kemer ve antalya biliyor. . . ceren hanım nasıl duymamıs. . . ))))

30
2
yanıtYanıtla
FIRFIR:

ŞİMDİ BU KIZIMIZA HÜLLE YAPMAK CAİZ OLDU , KOCASINA HELAL OLABİLMESİ İÇİN ÖNCE BİR BAŞKASIYLA NİKAHLANIP HALVETE GİRECEK , SONRA O KOCA ONA ÜÇ KEZ BOŞ OL , BOŞ OL, BOŞ OL DİYECEK , AYRILIP YENİ KOCASIYLA YENİDEN NİKAH KIYACAK. ANCAK BÖYLE OLUR , YÜCE ATATÜRK SEN NELERE KADİRMİŞSİN , BU KADINLAR ÇOK DEĞİL ÜÇ SENE SONRA SENİN ANITKABİR DE ASLANLI YOLU ÖPE ÖPE SANA GELECEKLER.

8
23
yanıtYanıtla
lagaluga:

hıristiyanların sevgililer gününü umrede kutlamış tarifsiz bir duyguymuş. vay be. . .

23
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Burada son derece yanlış bilgiler paylaşılıyor. Birincisi 4 e kadar falan serbest değil. . Sizin o dediğiniz o zamanın koşullarında uygulanan bir yöntemdi. Sebebi savaş zamanında kocaları ölen, açıkta kalan (ki o zaman kadınların maddi anlamda kendi başlarına ayakta durabilmesi seçeneği neredeyse hiç yoktu) kadınların güvence altına alınması ile ilgiliydi. . Günümüzde pratik anlamda ve hukuki olarak uygulanabilirliği yoktur. . Ayrıca öyle bir şey olsa bile diğer eşlerin mutlaka bilgisi ve rızası olmak zorundadır. . Öyle sizin fantazi dünyanızda canlandırdığınız gibi kolay ve sığ değil bu konular. . .

21
3
yanıtYanıtla
YorumsuzmobilWeb@haberler.com:

Kabede selfie hey Allahım ya şaka gibiler.bari makyajını silip ibadet etseydi orda bile gösteriş peşindeler

23
1
yanıtYanıtla
RECEP BEY:

kapalı hali daha çekici kapalılara bayılıyorum hastasıyım

5
18
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Yozlasmis muslumanlik dejenerasyon son nokta !

18
0
yanıtYanıtla
Fatma:

İyi olmuş, resmi nikahtan haberi yok muydu ? Önce resmi nikâh, sonra dini nikâh . . .

16
1
yanıtYanıtla
CemMobil-IOS:

Kutsal bir görevi Bora Bora adası seyahatine dönüştürdüler ya bu millete söyleyecek söz bulamıyorum !!!

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title