Haberler

Bodrum'da 50 kuruşluk Su 15 Lira!

Güncelleme:

Kate Moss, lahmacun ve ayranın 75 liraya satıldığı Türkbükü'nde 7 bin liralık hesaba isyan etti. 50 kuruşluk suyun bile 15 liradan satılması vatandaşı isyan ettirdi.

Tatil cenneti Bodrum, sosyetiklerin adresi haline geldi. Hal böyle olunca kazık geleneği devreyi girdi. İşin suyunu çıkartan işletmeler, yarım litre suyu bile 15 liradan satınca vatandaş isyan etti.

FİYATLARA DÜNYACA ÜNLÜ MODEL DE İSYAN ETMİŞTİ

Bodrum son dönemde dudak uçuklatan fiyatlarıyla dikkat çekti. Türkbükü'ndeki Maçakızı'nda geçen yıl 50 liraya satılan lahmacun ve ayranın fiyatı 75 liraya yükseldi! Turistler bile cep yakan hesap karşısında yakalarını silkti. Bunun en çarpıcı örneği geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü model Kate Moss'un başına geldi.

HESAP DÜNYANIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Hemen hemen her yıl Bodrum'u ziyaret eden Moss, 3 arkadaşıyla birlikte geçen hafta Türkbükü'ndeki bir beache gitti. Burada 4 kişilik menü için 7 bin lira hesap geldiğini gören ünlü model, hesaba itiraz etti. "Ağır hesap" dünyanın dikkatini çekti. Gözler ise Bodrum'da dudak uçuklatan fiyatlara çevrildi.

50 KURUŞLUK SU 15 TL

Türkbükü'nde işletmelerin, 50 kuruşluk yarım litre pet şişe suyunu, 15 liraya sattığı belirlendi. İşletmeler, menüdeki fiyatları da iyice şişirdi. Tek kişilik rakı-balık için bin liralık bedel biçildi. Üstelik işletmede bazı günler kredi kartının geçmediği, peşin çalışıldığı kaydedildi. Ortalama 26 liraya satılan bir levreğin, 96 liradan müşteriye satılması ise kazık politikasını gözler önüne serdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'den fiyatlara isyan eden tatilciler, yetkilileri denetime davet etti. Vatandaşlardan, "Türkbükü'ne ayak basmaya korkuyoruz" yorumu geldi.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATMIŞTI

İngiliz model Kate Moss, 4 pide, 4 salata ve 1 şişe şarap için gelen 7 bin liralık hesabı görünce, "Bu fiyatlar Mykonos ve Paris'in en lüks yerlerinde bile yok" diyerek ortalığı birbirine katmıştı. Yabancı haber siteleri ise olayı "Türkiye'de Kate Moss'a büyük kazık" başlığıyla duyurmuştu.

TAKSİ ŞOKU!

Bodrum'daki plajların şişirme fiyat politikasına taksiciler de ayak uydurdu! Havaalanından taksiye binen müşteriler, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şok oldu. Bazıları yakın mesafe için 100 lira verdiklerini söyledi. 2 katı ücret ödediklerini iddia eden bazı vatandaşlar, taksicilerden gelen "Biz sadece yaz sezonu boyunca çalışabiliyoruz" savunmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Moss Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (54)

yazıklar olsun:

bedava mı olacaktı? sakın ucuzlamasın yoksa hırlısı, hırsızı, delisi, akıllısı zengini, fakiri dolar oralar hatta daha pahalı olmalı kate gibi ağlayanlarda gelmesin cimriye bak ne işin var la orada o zaman yazıklar olsun

1
20
yanıtYanıtla
Yilmaz Mobil-IOS:

Paraniz yoksa gelmeyin Bodruma pis Ingilizler

3
16
yanıtYanıtla
..........................:

maliye bakanı için budamı çerez parası diyecek

5
12
yanıtYanıtla
konyalı:

paran yoksa gelme fakir senii. . . zorla çağırmıyorlar oraya

0
15
yanıtYanıtla
hasan a:

adamlar sizin bogaziniza sarilmiyor gelin diye gitmeyin.

8
7
yanıtYanıtla
GerçekcimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunu yapan insanlar biraz utanmalı,yakında ülkemize kimse gelmez.Bu yapanlar gavur bile olamaz.

14
0
yanıtYanıtla
..........................:

bodrumda tatil yapacağıma karadeniz turuna çıkarım ondan iyi daha iyi o kadar parayı bodrumda harcamaya gerek duymam yurt dışına gezmeye giderim hiç olmassa değişiklik olur millet bu bodrumdan ne anlıyorsa nemden öldürüyor insanı bu enayilerde laf olsun diye gidiyor zaten

14
0
yanıtYanıtla
NtMobil-IOS:

Allahın gavuru sizzsiniz lan dallamalar! 75 tl ye lahmacun mu olur

12
0
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

TAYYİP İN YENİ TÜRKIYESİ, , ,

4
8
yanıtYanıtla
Sivasli okadar:

Ne alaka lan Adi Tayyip In ayagini bile öpmek sana layik deel mal misin ne sen

yanıt5
yanıt1
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title