Haberler

"Bez Bebek" dizisinin "Yağmur"u Asena Keskinci, güzelliğiyle büyülüyor

Güncelleme:

Bir dönemin sevilen dizisi "Bez Bebek"te "Yağmur" karakterine hayat veren Asena Keskinci, son haliyle herkesi şaşırttı. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren genç oyuncu, büyük değişim geçirdiği görüldü.

"Bez Bebek" dizisiyle adını duyuran, "Aşk Tesadüfleri Sever" filmindeki performansıyla da dikkat çeken 2001 doğumlu Asena Keskinci, güzelliğiyle herkesi büyülüyor.

Son olarak yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın "Ahlat Ağacı" filminde "Yasemin" karakterini canlandıran Asena Keskinci, birçok dizi, sinema filmi teklifinin yanı sıra dijital platformda bir markanın da yüzü oldu.

ASENA KESKİNCİ KİMDİR?

Reyhan Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi.

Oyunculuğa çok küçük yaşta adım atan Asena Keskinci, birçok reklam filmi ve dizi de rol aldı. 2007-2010 yılları arsında yayınlanan Bez Bebek dizisinde oynadığı Yağmur karakteri ile izleyici tarafından tanındı. Dizide; Evrim Akın, Tan Sağtürk, Oya Aydoğan, Sevinç Aktansel, Fatoş Kabasakal, Mehmet Usta ve Ege Tanman ile birlikte rol aldı.

Asena Keskinci, 2009 yılında Aslan Max tarafından, Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu ve 2010 yılında TRT Kadın Ödülleri kapsamında, Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu ödüllerini aldı. 2018 yılında vizyona giren Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı adlı sinema filminde, Sinan'ın kız kardeşi Yasemin karakterini canlandırdı.

2020 yılında Mehmet Tanrısever'in yazıp, yönettiği Keman Ağıtları adlı filmde; Tarık Tanrısever, Soydan Soydaş, Ayçin Tuyun, Barış Hayta, Arzu Budak, Haldun Boysan ile beraber rol aldı.

'Bez Bebek' dizisinin 'Yağmur'u Asena Keskinci, güzelliğiyle büyülüyor

'Bez Bebek' dizisinin 'Yağmur'u Asena Keskinci, güzelliğiyle büyülüyor

'Bez Bebek' dizisinin 'Yağmur'u Asena Keskinci, güzelliğiyle büyülüyor

'Bez Bebek' dizisinin 'Yağmur'u Asena Keskinci, güzelliğiyle büyülüyor

'Bez Bebek' dizisinin 'Yağmur'u Asena Keskinci, güzelliğiyle büyülüyor

'Bez Bebek' dizisinin 'Yağmur'u Asena Keskinci, güzelliğiyle büyülüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Bilge Ceylan Ahlat Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Hadsiiz:

mayolu resmine hiç şaşırmadım yaaw hangi foto olur sa olsun bütün bayanlar mayolu, cinayet vahşet haberlerinde de korkarım mayolu bikinili fotolar koyacaklar şöyle doğa manzaralı hiç mi foto yok bayanların yaa mayolu yada yemek yerken

10
6
yanıtYanıtla
Aşkım sarı:

Sanane kardesim kadinlarin ahlak bekciligi sana mi kaldi

yanıt1
yanıt0
Aşkım sarı:

Sana ne kardeşim kadınların ahlak bekciligi sana mi kaldi

yanıt1
yanıt0
....../////:

NE VAR BUNDA HER ÇOCUK GİBİ BÜYÜMÜŞ. . BU MU HABER. . . . . . .

10
0
yanıtYanıtla
r...:

genelde her büyüyen kız çirkinlik abidesi olduğu için bu degisik olunca haber oluyor tabi...

yanıt5
yanıt1
AFYONLU:

NANA LUNA KULİNA SULİNA OYUNCAKLAR DÜNYASI

7
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Herkes büyüyor, normal.

4
3
yanıtYanıtla
AJAN X:

AFET YAĞMURU OLMUŞ MAŞALLAH

5
2
yanıtYanıtla
YORUM:

gözlerime inanamadım.

0
4
yanıtYanıtla
adblocker reklam videosu engelleme programı indi:

adblocker reklam videosu engelleme programı indirin

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title