Haberler

İstismarla suçlanan komedyen Russel Brand'in şakayla karışık suçunu itiraf ettiği video ortaya çıktı

Güncelleme:

Çok sayıda kadına tecavüz etmekle suçlanan dünyaca ünlü komedyen Russell Brand'in 2013 yılında katıldığı programda bir kadına tecavüz ettiğini ve Yunan çocukları ile ilişkiye girdiğini şakayla anlattığı anlara ait video ortaya çıktı. Görüntülerin ardından BBC ve Channel 4 soruşturma başlatıldı.

Beş kadın tarafından cinsel tacizle suçlanan İngiliz komedyen ve aktör Russell Brand, 2013 yılında Richard Herring'in Leicester Square Tiyatrosu'nda bir kadına tecavüz etme ve antik Yunanlıların çocuklarla ilişkiye girdiği konularında şakalar yaptığı anlara ait video ortaya çıktı.

"TECAVÜZ ETTİM VE ONU ÖLDÜRDÜM"

Brand, "Sapkınlığımı korumam gereken şey değil, sıradanlığımdır" dedi ve ardından "Bir kadını tecavüz ettim ve onu öldürdüm" diyerek espri yaptı. Herring ise "O asla söylemeyecek" diye yanıtladı ve ardından antik Yunanlıların bu konuda kayıtsız kalmadığını ekledi. Başka bir videoda, Brand, Jonathan Ross ve Noel Fielding tecavüzle ilgili şakalar yaptı. 2004 yılında The Big Fat Quiz Of The Year programında şarkıcı Lily Allen tanıtılırken, Ross, "Lily'nin elbisesi hala üzerinde olmasını umuyoruz" dedi. Fielding, "Nasıl cesaret edersin, biz tecavüzcü değiliz" diye yanıtladı. Jimmy Carr, "Eğer tecavüzcü değilsen neden bir pelerin giyiyorsun" dedi.

Beş kadın tarafından cinsel tacizle suçlanan İngiliz komedyen Russell Brand'in şakayla bir kadına tecavüz ettiğini söylediği video ortaya çıktı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin ardından BBC ve Channel 4 için soruşturma başlatıldı. Öte yandan hakkında istismar suçlamalarını kabul etmeyen komedyen tüm ilişkilerinin rızaya dayalı bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.

KADINLAR YAŞADIKLARINI ANLATTI

Kurbanlardan biri, Brand'in Los Angeles'taki evinde kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Başka bir kadın, Brand'in kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve ardından konuşursa yasal işlem başlatacağını iddia etti. Bir başka kadın, ona cinsel saldırıda bulunduğunu ve hem duygusal hem de fiziksel olarak kötü davrandığını iddia etti. Dördüncü bir kurban, o sırada 16 yaşındayken Brand'in evine okuldan BBC şoförüyle gittiğini ve 2006 yılındaki üç aylık ilişkileri sırasında Brand'in kendisine "çocuk" dediğini iddia etti.

Beş kadın tarafından cinsel tacizle suçlanan İngiliz komedyen Russell Brand'in şakayla bir kadına tecavüz ettiğini söylediği video ortaya çıktı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Russell Brand Channel 4 Bbc Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title