Haberler

Altan Erkekli, Köy Çocuklarıyla Tiyatro İzledi

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan Erkekli ile Şebnem Gürsoy, köyde eğitim gören başarılı öğrencilerle birlikte tiyatro izledi.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan Erkekli ile Şebnem Gürsoy, köyde eğitim gören başarılı öğrencilerle birlikte tiyatro izledi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, köy okulunda eğitim gören 11 başarılı öğrenci; Altan Erkekli ve Şebnem Gürsoy ile birlikte Onat Kutlar Tiyatro Salonu'nda sahnelenen 'Arap Abdo' isimli tiyatroyu izledi.

Etkinliği değerlendiren Altan Erkekli, "Tiyatro salonuna jandarmamızın düzenlemiş olduğu etkinlik nedeniyle geldim. Gördüğüm manzara karşısında gerçekten çok mutlu oldum. Çünkü kırsal alanda yaşayan çocuklarımız ilk defa bir tiyatro oyunu izlediler. Jandarmamızın düzenlemiş olduğu bu etkinliğin tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmek için göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'na, tüm tiyatro sanatçıları adına tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen organizasyona ilişkin açıklama yapan Bağlarbaşı Ortaokulu Müdürü Cemal Karakuş ise, "Öğrencilerimiz için çok güzel bir etkinlik oldu. Hem ilk defa tiyatro izlediler hem de televizyondan izledikleri ünlü oyuncularla sohbet edip birlikte zaman geçirdiler. Çocuklarımıza hayatları boyunca unutamayacakları bir gece yaşatan jandarmamıza bu güzel projeden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Oyuncu Altan Erkekli ile Şebnem Gürsoy, köy çocuklarıyla yakından ilgilendi ve bol bol hatıra fotoğrafı çekindi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Şebnem Gürsoy Altan Erkekli Onat Kutlar Gaziantep Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title