Haberler

Ali Özbir, Eşi Esra Erol'un Hamile Olduğunu İma Etti

Güncelleme:

Başarılı sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla Erol'un hamile olduğunu ima eden bir paylaşım yaptı.

Şubat ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın altına düştüğü yorumla ailelerine bir kız bebek katılacağını ima etmişti. Ancak Esra Erol, eşinin paylaşımını kısa sürede yalanlayarak bi yanlış anlaşılma olduğunu açıkladı. Ali Özbir, bu sefer de Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla bebek müjdesi verdi.

"2 PAŞAMIN ANNESİ YOLDAKİ BEBİŞİN ANNESİ"

Eşi Esra Erol'un anneler gününü kutlayan bir mesaj atan Ali Özbir bu mesajda kullandığı: "2 paşamın annesi yoldaki bebişin annesi… Anneler gününü kutlarım. Tabi ki doğum gününü de unutmadım o da storyde bakmanızı tavsiye ederim" ifadeleriyle bir kez daha takipçilerini heyecanlandırdı.

MESAJ YAĞDI

Özbir'in kimi takipçileri 'hayırlı olsun' mesajları yazarken kimileri de Şubat ayındaki bebek müjdesi haberine atıfta bulunarak bunun yeni bir şaka olabileceğini söyledi.

Ali Özbir, Eşi Esra Erol'un Hamile Olduğunu İma Etti

ESRA EROL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Eşinin bu paylaşımının ardından Erol'dan açıklama da gecikmedi. Erol bu paylaşımın altına "Allah isteyenlere nasip etsin; şaka tabii ki" yanıtını yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Anneler Günü Ali Özbir Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (23)

Adınızı Yazın:

Rezillikten başka bir şey değil. İnsanlar neyle uğraşıyor bunlar neyle uğraşıyor. Allah sizi bildiği gibi yapsın

18
1
yanıtYanıtla
Cem:

Nesi rezillik yahu???? Saçma bir şaka, belki eşine gönderme. Kime ne? Gerçekten bu yorumu beğenenler nerede rezillik gördünüz? İnsanlar içlerindeki nefreti nereye kusacaklarını şaşırdılar gerçekten

yanıt3
yanıt2
Sedat:

Midemi bulandırıyorsunuz.

14
4
yanıtYanıtla
ASLI:

GERÇEKTEN SIKTILAR YANİ AMAÇLARI SÜREKLİ GÜNDEMDE OLMAK BENCE

15
0
yanıtYanıtla
beren:

kedigiller ailesinden esra erol:D

13
1
yanıtYanıtla
Wolkan:

Miyavvvvvvv

yanıt3
yanıt0
BANANE:

NE HABER BE DOLAR YÜKSELDİ BORSA ÇAKILDI

11
2
yanıtYanıtla
müslüman müteahhit:

haram parayla sefa süren mafya. . . bekle o haram paralar çoluğundan çocuğundan çıkacak

9
2
yanıtYanıtla
ahmet hoca:

Bizde cok merak ediyorduk Esra erol ne zaman Kunluyacak diye herseyimiz tamam memleket gidiyor memleket siz onun bunun Bacak RASINDASINIZ Daha

11
0
yanıtYanıtla
corci:

otomatiğe bağladılar iyice

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title