Haberler

Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'nin Okuduğu "Dipsiz Kuyum" Şarkısının Çalıntı Olduğu İddialarını Yalanladı

Emrah Karaduman, sosyal medyada Aleyna Tilki'nin seslendirdiği, kendisininde aranjörlüğünü yaptığı 'Dipsiz Kuyum' adlı şarkının çalıntı olduğu iddiaları hakkında açıklama yaptı. Karaduman, şarkı için "Çalıntı söz konusu değildir" dedi.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki ve aranjör Emrah Karaduman son şarkıları "Dipsiz Kuyum'un başarısının yanı sıra çalıntı olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Karaduman, sosyal medyada şarkının çalıntı olduğu iddiaları hakkında açıklama yaparak haberleri yalanladı.

ÇALINTI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Aleyna Tilki, aranjörü Emrah Karaduman'ın 'Bombarduman' albümünde yer alan "Dipsiz Kuyum" isimli arabesk şarkıyı seslendirmişti. Söz ve müziğinde Emrah Karaduman'ın imzası bulunan şarkı da Mevlana'dan da alıntılar yapan Karaduman'ın şarkısı Ümit Besen'in 1997 yılında söylediği, 2006'da da ünlü şarkıcı Pamela ile düet yaptığı "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?" şarkısıyla "Dipsiz Kuyum" şarkısının nakaratları neredeyse aynı olduğu iddia edildi.Aleyna Tilki'nin seslendirdiği ilk arabesk şarkı olan "Dipsiz Kuyum" aynı zamanda Bergen'in 1989 yılında seslendirdiği "Yıllar Affetmez" şarkısına da çok benzetildi.

Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' Şarkısına Çalıntı Şoku!

"ÇALINTI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Sosyal medyada tepki çeken çalıntı eleştirileri için açıklama yapan Emrah Karaduman "Bu arabesk müzikte 'merdiven yürüyüş' diye tabir edilen bir tarz. Birçok şarkıda kullanılıyor. Çalıntı asla söz konusu değil" dedi.

MSG KURUL BAŞKANI AYKUT GÜREL DE AÇIKLAMA YAPTI

MSG'nin ( Musiki Eseri Sahipleri Grubu) eski teknik bilim kurul başkanı Aykut Gürel'in yaptığı açıklamada,"Şarkıda, merdiven yürüyüş tekniği kullanılmış, ancak çalıntı bir durum söz konusu değil."

Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' Şarkısına Çalıntı Şoku!

"MAKAM VE DUYGUSAL BENZERLİK VAR, KOPYA DEĞİL"

, yakın arkadaşlarının durumu bildiren mesaj atmaları üzerine şarkıyı dinlediği, makam ve duygusal benzerliklerin olduğunu ancak birebir kopya olmadığını açıkladı.

Aleyna Tilki'nin daha önce 'Sen Olsan Bari' şarkısının klibi de çalıntı iddialarıyla sarsılmıştı. Klibin Britney Spears'ın 'Work B..ch' ve 'Crazy' şarkıları ile benzer görüntüler taşıdığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Ümit Besen Magazin Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (12)

SEKSEN1:

Aleyna Allah tarafından görevlendirilmiş gözle görülebilen dişi bir şeytan yavrusu gibi. Daha çok taze az kullanılmış orasını burasını gösterip insanların günaha girmesine sebep olan bir canlı tam bir şeytan

6
7
yanıtYanıtla
SEKSEN1:

Aleyna Baba mı kancıktan baba olmaz dişidir o çocuk makinası olur

4
7
yanıtYanıtla
deli emrah:

emrah da manyak mıdır. boş sözlere cevap yetiştiriyo. ulan bulmuşsun ilik gibi kızı ye, keyfine bak salak. ne ona buna cevap vermekle uğraşıyon

6
4
yanıtYanıtla
YAPIMCI:

Müzik bllgisi blok fülütten öteye geçememiş tiplerin cahil cahil konuşması çok normal. prodüksiyon hukukundan bir haber hızır cahil tipler ile dolu ülke. esinlenmiş olabilir izin almış olabilir ya da telifini almış olabilir. bilip bilmeden insanları hırsız diye yaftalamayın dava edilirsiniz aklınızı alırlar

4
3
yanıtYanıtla
KRAL YORUMCU:

Aleyna şarkı sahibi ile ödeşmiştir. Alır mısın gülüm ver gülüm hesabı

2
1
yanıtYanıtla
KİKİ:

hunharca piyano çalmışsın klipte peki piyano sesi nerde?

2
0
yanıtYanıtla
Aleyna şarkıyı çalın dedi:

Yanlış anlayıp gerçekten çaldılar.

0
1
yanıtYanıtla
Aleyna şarkıyı çok sevmiş:

Bunu benim için çal demiş adam abartıp cidden çalmış.

0
1
yanıtYanıtla
Ali kaya:

Zaten bes para etmez bir parca. Hep calinti olsa ne cikar

0
1
yanıtYanıtla
Kıllanan Adam:

Bunlar sevgili mi..

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title