Haberler

Acun Ilıcalı, Ronaldinho için kesenin ağzını açmış! 150 bin dolar ödemiş

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Survivor'a konuk olan Ronaldinho, eğlenceli tavırları ve performansıyla adından söz ettirdi. Survivor'a gelmesi Brezilya basınında da gündem olan Ronaldinho'nun Ilıcalı'dan 150 bin dolar aldığı söylendi.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'a geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho konuk oldu. Yarışmacılarla maç yapan Ronaldinho'nun Survivor'a gelmesi hem Türk basının da hem de Brezilya basınında gündem oldu. Ronaldinho'nun Survivor'a gelmek için aldığı para da gündem oldu.

Brezilya basınında yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın Survivor'a gelmesi için Ronaldinho'ya 100 ila 150 bin dolar arasında bir miktar ödediği ileri sürüldü. Acun Ilıcalı ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ronaldinho'nun yarışmada yer almasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Acun Ilıcalı, "Değerli dostum Ronaldinho'nun Survivor'a ziyareti hepimizi çok mutlu etti. Kendisini en yakın zamanda bir Hull City maçında da görmek istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı, Ronaldinho için kesenin ağzını açmış! 150 bin dolar ödemiş

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Acun Ilıcalı Ronaldinho Brezilya Televizyon Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Bükücü:

NET olarak söylüyorum: Gelmiş, Geçmiş en iyi topçu Ronaldinho'dur

184
9
yanıtYanıtla
ref:

En yeteneklisi Ronaldınhodur aynen

yanıt39
yanıt2
corci:

Hayır, en yetenekli kesinlikle Ronaldinho'dur.

yanıt16
yanıt3
no NAME:

net olarak soyluyorum gekmiş gecmiş en ıyı topcu armondo diego maradonadır ronaldınho ise en spektukuler topcudur

yanıt1
yanıt0
Serkan Aygun:

Emekli açlıktan kırılıyor elin emeklisi 150 bin dolar alıyor

71
23
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

:))) Dayanamadım... kusura bakma ama bu nasıl bir kıyas... Kıyasladığın adamın futbolculuk hayatında kazandığı para ile bizim emeklilerin çalışma hayatında kazandığı para ile değerlendirmek gerekmiyor mu.

yanıt9
yanıt5
Prenses Eyşan tv:

ikisi de israil destekçisi. öylesine seçilmiş bir futbolcu değil. türk milleti acun konusunda ne zaman ayıkacak merak ediyorum. projenin dik alası.

69
18
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Çok doğru bir tespit, yukardaki yorumlara bakınca acunun amacına ulaştığını görüyorum ama ergeç onunda foyası meydana çıkacak.

yanıt4
yanıt2
Perwer:

Gereksiz programı izleyen salaklar sağ olsun

57
6
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

acunu bir sorgulamak lazım sonuçta tüm başkanlar para aklamak icin futbolkulübün başına gecerler sorgulamak lazım

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title