Haberler

8 yaşındaki kızın sorusu Nihat Hatipoğlu'na damga vurmuştu! Şahan Gökbakar, RTÜK'e seslenip tepki gösterdi

Güncelleme:

Şahan Gökbakar, Nihat Hatipoğlu'nda ağlayarak soru soran 8 yaşındaki kızın görüntüsünün ekrana verilmesine tepki göstererek "Bu çok açık şekilde çocuk istismarıdır. Bu çocuğa bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. RTÜK buna nasıl müsaade ediyor?" dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında soru sormak için mikrofonu alan 8 yaşındaki Almila, "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutuyor oruCu kabul olur mu?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Küçük kızın o anları sosyal medyanın gündemine otururken Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"RTÜK BUNA NASIL MÜSAADE EDİYOR?"

Küçük kızın ağlayarak soru sorduğu anlar sosyal medyada kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım küçük çocuğun görüntülerinin ekrana verilmemesi gerektiğini belirtirken bir kısım da bu durumu normal buldu. Şahan Gökbakar ise görüntülerin ardından Twitter hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı. RTÜK'e seslenen Gökbakar, "Nihat Hatipoğlu'na çıkartılan minik bir kız çocuğu gördüm. 'Babam annemi ve beni bırakıp gitti, oruç tutuyor kabul olur mu?' diyerek ağlıyordu. Bu çok açık şekilde çocuk istismarıdır. Bu çocuğa bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. RTÜK buna nasıl müsaade ediyor? Çocukları koruyun!" ifadelerini kullandı.

8 yaşındaki kızın sorusu Nihat Hatipoğlu'na damga vurmuştu! Şahan Gökbakar, RTÜK'e seslenip tepki gösterdi

8 yaşındaki kızın sorusu Nihat Hatipoğlu'na damga vurmuştu! Şahan Gökbakar, RTÜK'e seslenip tepki gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nihat Hatipoğlu Şahan Gökbakar Çocuk Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

muammer karahan:

Ulan Sayın şahan gökbakar denilen recep ivedik. Sen çocukların karakterini filmlerinle bozuyorsun konuşmalarını davranışlarını bozuyorsun bunları hiiiiç düşündünmü. Sayın recep şahan gökbakar ivedik. sana çok şey söylemek isterdim ama ahlakım elvermiyor. küfürbaz haydo seni

97
28
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

AKP'yi tutan profesör bile olsa sen işine bak deniyor. Ama dandik dundik sanatçılar Sol'cu olunca bir anda bilgin oluveriyor.

yanıt31
yanıt25
metheone :

Şahan "Recep İvedik" karakteri ile çocuklara yaptığı kötülüğün farkında mı?

82
15
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Ivedik, film disinda sen trubinlere fazla oynama..Her durumdan vazife cikartmaya kalkma..Sende bu aliskanlik olmus..O kucuk cocugun kafasina girerek hafizasinda babasini kotuleyen annesi olabilir belki..RTUK falan diye baska suclu arama..

53
28
yanıtYanıtla
melih terzi:

Sen iğrenç küfürlü filmler yaptın hayırdır kendini neden görmüyorsun

58
16
yanıtYanıtla
Mutlu Mesut:

Buraya da el atayım demiş prof şahan.. Çocuğun annesi bile böyle bir soru soracağını bilmiyordum dedi Nihat Hatipoğlu ya da RTÜK nerden bilsin çocuk ne soracak? Canlı yayın üstelik. Sen kendi uzmanlık alanında karşımıza çık artık bence..

46
24
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

şahan katiliyorum dedigine bencede çocuk istismarı çocugun piskolojisiyle oynayan bir anne var ortada karşı taraf kötü diye cocugunun piskolojini bozmamalisin ben burdayım senin yanindayim herzaman demen yeterli.

28
36
yanıtYanıtla
Nurullah Sivaslı:

Neden ufacık bebenin görüntü sunden rahatsız oldun sen ???? Rahatsiz

37
15
yanıtYanıtla
melih terzi:

Sen pis iğrenç küfürlü filmler yaptın hayırdır kendini neden görmüyorsun

39
12
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

şahan denen bozuntu herşeye maydonoz olmaya devam ediyor

31
12
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title